• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

07:18

POZNATI NOVAKOVI PLANOVI! Ivanišević otkrio u kakvom je stanju Đoković posle poraza i šta mu je sada potrebno!

Tenis

POZNATI NOVAKOVI PLANOVI! Ivanišević otkrio u kakvom je stanju Đoković posle poraza i šta mu je sada potrebno!

Podeli vest

Goran Ivanišević, trener prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, otkrio je planove našeg tenisera pred grend slem na Vimbldonu

Novak Đoković je takmičenje na Rolan Garosu završio u četvrtfinalu, pošto je poražen od Rafaela Nadala (3:1). Šansu za popravni imaće u Londonu, a najverovatnije, kako kaže Ivanišević, nećemo ga videti na terenu pre Vimbldona. 

Novak osvaja Vimbldon

-  Videćemo još, ali sada je vreme da se pre svega psihički oporavi. Kao što sam i ranije govorio, ljudi poput Novaka su genijalci sa drugačijim načinom razmišljanja. Potrebno im je malo vremena da se vrate i da slože neke stvari u glavi, ali ipak treba vremena. Onda je to to, i pre je doživljavao razočaranja, znam da će biti spreman za travu - kazao je za Sport klub Goran Ivanišević. 

Vimbldon počinje 27. juna, a Đoković je branilac titule i treći grend slem turnir u sezoni zasad je osvajao šest puta.

Mnogo puta se dogodilo Novaku razočaranje u Parizu, pa onda titula na Vimbldonu. Nadamo se da će tako biti i sada.

- Mislim da može, a i nema ni izbora, ako ćemo da budemo potpuno iskreni. On je apsolutni favorit na Vimbldonu, kao što je Rafa ovde. Novak sada mora dobro da se odmori i da se spremi fizički i psihički za Vimbldon – siguran sam da on to može i mislim da će ga osvojiti, imam dobar osećaj. Treba biti usredsređen na to sada.

Zvižde Novaku, a on je broj 1

Foto: Starsportphoto©

Goran Ivanišević veruje da će Novak Đoković osvojiti Vimbldon

Videćemo da li će Englezi navijati za Novaka, pošto su mu Francuzi okrenuli leša. Ivanišević je pre meča sa Nadalom rekao da mu je drago što će 80 posto publike navijati protiv Novaka jer će onda imati razloga da se naljuti.

- Znao sam da će biti tako. Iz pristojnosti sam rekao "80 posto" publike, a bilo je 99,9. Jedino što mi se ne sviđa i što je nekorektno jeste zviždanje na ulasku u teren čoveku koji je broj jedan i koji je osvojio dvadeset grend slem titula. Nema razloga za tako nešto, voliš ga ili ne voliš, treba da ga poštuješ. Posle aplaudiraj Nadalu, naravno da se znalo da će navijati za Rafu. Ne znam je li Novaku to zasmetalo ili nije – naučio je da igra s time i to ne može da bude izgovor, po mom mišljenju.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bez podrške navijača u Parizu

- I još jedna stvar, o kojoj nisam želeo da govorim pre meča, ali potpuna je pi..arija to da je za Novaka bolje da igra uveče. Ako se vratimo dve godine u prošlost, Nadal je osvojio ovaj turnir u oktobru kada je bilo deset stepeni. Kao Novak je favorit uveče, to je najveća glupost, čak mislim da je Rafi više odgovaralo da se igra uveče - jasan je Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija