• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

13:26

VESTI O NADALU SU LAŽNE! Hitno se oglasio Rafin PR menadžer!

reuters

Tenis

VESTI O NADALU SU LAŽNE! Hitno se oglasio Rafin PR menadžer!

Podeli vest

Rafael Nadal je pre nekoliko dana pomenuo da bi ovo mogao da bude njegov poslednji Rolan Garos, pa se spekulisalo da će posle finala održati posebnu konferenciju za medije o odlasku u penziju

Međutim, od toga neće biti ništa, Rafa ne ide u penziju, bar ne nakon Pariza! Benito Peres-Barbadiljo, PR Rafaela Nadala, demantovao je navode da je nakon velikog finala Rolan Garosa zatražena dodatna konferencija za medije.

Tako su demantovane sve spekulacije o konferenciji za novinare koja bi posle finala bila posvećena Rafinoj penziji.

Nadal mesecima ima hronične probleme sa stopalom i pitanje je koliko će se još profesionalno baviti tenisom. Španac kaže da se jedva kreće, što niko ne bi rekao tokom njegovih mečeva, pre smao nekoliko dana pobedio je prvog teniseta planete Novaka Đokovića. Međutim, pred veliko finale pojavile su se spekulacije o potencijalnoj konferenciji za medije na kojoj bi Nadal najavio penziju.

- Dobro jutro. Informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima o zahtevu za dodatnu konferneciju za medije Rafale Nadala su lažne - napisao je Peres na Tviteru.

Foto: reuters

Rafael Nadal ne u penziju

Rafael Nadal u finalu igra protiv Kaspera Ruda. Nadal juri  22. grend slem, a Rud prvi. Ako pobedi mladog kolegu, Rafael Nadal će postati najstariji teniser koji je osvojio titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, pre nekoliko dana je napunio 36 godina. 

Takođe, Rafa se bori za svoj 14. Rolan Garos, 17 godina nakon njegove prve titule u Parizu. Zanimljivo je da nikada nije izgubio finale u Parizu, mada je tri puta poražen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veljke

pre 1 godinu

Bas se stvarno idi da "ima ozbiljne probleme", igra kao mladic, kao sto je igrao u najboljim danima svoje mladosti. Obican folirant i nekorektan do kraja u svakom pogledu ne birjuci sredstva da osvoji najvise GS. Setite se samo kako je "podrzao" Noleta u Australiji. Ako osvoju ovaj RG a sve su prilike da hoce, Nole neka se spremina razne podmetacine od ATPa kako ga ne bi stigao. On najbolji na sljaci a Nole jeGOAT.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija