• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

12:33

KLADIONICE SE VEĆ OGLASILE! Neverovatna kvota na Đokovića pred Vimbldon!

reuters

Tenis

KLADIONICE SE VEĆ OGLASILE! Neverovatna kvota na Đokovića pred Vimbldon!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković (35) je prvi favorit na Vimbldonu

Na Rolan Garosu je Novak Đoković takmičenje okončao u četvrtfinalu, ali je glavni favorit u Londonu, procenjuju svetske kladionice!

Novak osvaja Vimbldon

Srpskom asu teniski bukmejkeri daju najveće šanse da početkom jula podigne trofej na trećem grend slemu u sezoni i tako se u potpunosti vrati u trku za najboljeg svih vremena.

Njegov najveći rival Rafael Nadal (36) u nedelju u Parizu osvojio je 22. grend slem titulu i sada ima dve više od našeg asa. U finalu je savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa ubedljivih 3:0.

Nadal tokom čitave sezone govorio da je bolestan, da jedva hoda i da ne može da se oslanja na stopalo, a izdominirao je u Parizu i stigao do 14. trofeja Rolan Garosa. Na putu do trona savladao je upravo Novaka, i to u četvrtfinalu.

Međutim, kladionice specijalizovane za tenis ne veruju da će nakon dela sezone na šljaci iste uspehe ponoviti i na travnatoj podlozi. Ovogodišnji Vimbldon počinje 27. juna i trajaće do 10. jula, a kvota da će Đoković podići trofej na terenima Ol Ingland kluba iznosi 1,91, najmanje od svih tenisera. Nakon njega sledi Karlos Alkaraz sa kvotom 7,00, pa tek onda Nadal (10,00). Od ostalih kandidata izdvajaju se Aleksander Zverev (11,00), Feliks-Ože Alijasim (11,00), Stefanos Cicipas (12,00) i Mateo Beretini (12,00).

Foto: Tanjug

Novak Đoković prvi favorit na Vimbldonu

 

KVOTE ZA VIMBLDON

1. Novak Đoković 1,91
2. Karlos Alkaraz 7,00
3. Rafael Nadal 10,00
4. Aleksander Zverev 11,00
5. Feliks-Ože Alijasim 11,00
6. Stefanos Cicipas 12,00
7. Mateo Beretini 12,00

Novakov trener Goran Ivanišević poručuje da je i srpski teniser svestan da je glavni kandidat za trofej u Velikoj Britaniji.

- Novak je apsolutni favorit na Vimbldonu, kao što je Nadal bio na Rolan Garosu. Đoković mora da se dobro odmori i da se spremi fizički i psihički za Vimbldon. Videćemo još da li će i gde nastupiti pre tog turnira, ali najbitnije je da se pre svega psihički odmori - ističe Ivanišević.


Novak Đoković je šest puta u karijeri podigao trofej na trećem grend slemu u sezoni, dok je Rafael Nadal dva puta osvojio titulu. Podsetimo, Nadalu nisu davane velike šanse ni da će osvojiti Rolan Garos, pa je na tom turniru igrao kao da nikakve zdravstvene probleme nema.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija