• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

13:21

KAŽNJAVAJU ĐOKOVIĆA, SVE JE PROTIV NJEGA! Mekinro opet udario po ATP!

reuters

Tenis

KAŽNJAVAJU ĐOKOVIĆA, SVE JE PROTIV NJEGA! Mekinro opet udario po ATP!

Podeli vest

Čuveni Amerikanac Džon Mekinro jedan je od retkih koji skoro svakodnevno skreće pažnju na probleme kroz koje ove sezone prolazi Novak Đoković

Na Australijan openu treći tensier sveta nije mogao da igra jer nije vakcinisan protiv korone, a iz istorg razloga je propustio Majami i Indijan Vels. 

Vimbldon počinje 27, juna,  Đoković neće moći da brani 2.000 bodova osvojenih prošle godine, jer je ATP kaznio Engleze pošto su oni zabranili učešće Rusima i Belorusima zbog rata u Ukrajini.

Sve je protiv Novaka

Džon Mekinro ističe da ne podržava ni odluku Vimbldona da suspenduje Ruse i Beloruse, ni odluku ATP-a da oduzme bodove trećem Grend slemu sezone.

- To je smešno. Kažnjavate nekoga ko pobeđuje. Uzmite Đokovića za primer, kao da je sve protiv njega. Deportovali su ga iz Australije, a sad ide na Vimbldon i ne može da osvoji ni poen ukoliko opet trijumfuje. Nazadovaće na rang listi, to je suludo - kazao je Mekinro u intervjuu za "Mejl Plus".

Foto: reuters

Džon Mekinro uz Novaka Đokovića

Đoković zbog svog vakcinalnog statusa možda ne bude mogao da igra na Ju Es openu.

- On je doneo tu odluku i moraće sa njom da živi, a deluje da tu nema šanse da se išta promeni -  dodao je 63-godišnji Mekinro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija