• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

19:35

NEĆU SE UBITI ZBOG PORAZA, ALI MI JE KRIVO! Kecmanović SLOMLJEN nakon što ga je Novak razbio!

REUTERS/Toby Melville

Tenis

NEĆU SE UBITI ZBOG PORAZA, ALI MI JE KRIVO! Kecmanović SLOMLJEN nakon što ga je Novak razbio!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu savladao zemljaka Miomira Kecmanovića 6:0, 6:3, 6:4

Ðoković je u "srpskom derbiju" prepustio Kecmanoviću samo sedam gemova i sada ga očekuje duel protiv Holanđanina Tima Van Rajthovena, koji je prethodno savladao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija 6:4, 6:3, 6:4.

U trećem međusobnom duelu protiv Kecmanovića, prvom "na travi", Ðoković je dominirao, osvojio prvi set "sa nulom", a kasnije lako došao do trećeg trijumfa, nakon dva na "Serbia openu".

- Jednostavno je odigrao mnogo dobro, a ja nisam pružio najbolji tenis koji sam mogao. Ponelo me malo sve – Centralni stadion, igrao sam protiv najboljeg na svetu, nije mi bilo lako da se snađem danas. Potrebni su mi ovakvi mečevi, iskustvo igranja na velikim terenima protiv najboljih, to najviše znači. Ipak je njemu ovo bila 35. uzastopna pobeda na ovom terenu, tako da nije lako igrati tu protiv njega - rekao je Miomir Kecmanović posle poraza. 

Srpski teniser Filip Krajinović je dan ranije "počišćen" sa terena, ali je istakao da nema mnogo razloga za nezadovoljstvo. Sličan stav ima i Miomir Kecmanović. 

Foto: REUTERS/Toby Melville

- Neću sad da se ubijem, ali jeste mi krivo. Barem da sam pokazao neku svoju igru, da odigram dobro i da se postavim bolje, bilo bi mi mnogo draže. Nadam se da ću naučiti iz ovoga i da će sledeći put biti bolje. Stvarno je bio fenomenalan osećaj, za to sam radio od početka karijere. Drago mi je što sam bio na tom terenu, ali krivo mi je što nisam uspeo više da pružim - poručio je srpski teniser. 

Miomir Kecmanović je posle duela otkrio da se "seli" na tvrđe podloge - odnosno beton. 

- Ići ću u SAD, samo nisam siguran još gde – Atlanta, možda Kabo, a onda Montreal i Sinsinati - podvukao je Kecmanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija