• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

18:01

KIRIJOS BIO NA IVICI AMBISA! Amerikanac UMALO režirao ČUDO u Londonu!

Tanjug/AP

Tenis

KIRIJOS BIO NA IVICI AMBISA! Amerikanac UMALO režirao ČUDO u Londonu!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u četvrtfinale Vimbldona pošto je sa 3:2 savladao Brendona Nakašimu

Delovao je Nik Kirjos i više nego siguran na startu Vimbldona, ali kako to obično biva kod Australijanca proradile su "bubice". Ipak, ovoga puta ga slaba partija protiv Brendona Nakašime neće koštati nastavka takmičenja pošto je na vreme uspeo da se trgne i stigne do četvrtfinala grend slema u Londonu - 3:2 (4:6, 6:4, 7:6, 3:6, 6:2). 

Kirjos je bez većih problema stigao do četvrtog kola, a onda veliki zalogaj! Brendon Nakašima je bio iznenađenje turnira, ali je malo ko očekivao da će Amerikanac uspeti toliko da "namuči" Australijanca. Mogao je 56. teniser sveta da režira još jedno čudo na travi, ali je u finišu meča potpuno stao što je Nik uspeo da iskoristi i plasira se u narednu rundu. 

Foto: Tanjug/AP

Sjajno je počeo Nakašima, poveo sa 1:0 u setovima što nije bilo dovoljno za prolaz dalje. Kao da je loš start uticao na Kirjosa koji se brzo razbudio, a još brže stigao do preokreta i vođstva od 2:1. Taman kada su svi očekivali da će Australijanac rutinski privesti meč kraju, američki teniser se razigrao i poravnao rezultat. 

To je bio i početak kraja za Nakašimu. Kirjosa je sjajno služio servis u petom setu, Australijanac je stigao do dva rana brejka i povratka nije bilo te će u sredu rekete ukrstiti sa Kristijanom Garinom koji je ranije danas savladao Aleksa De Minora takođe sa 3:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17