• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

06.07.2022

09:57

NORI, LOŠ TI JE PLAN ZA ĐOKOVIĆA! Evo koga će pozvati da traži savet! Njega je Novak pobedio 25 puta!

ap photo

Tenis

NORI, LOŠ TI JE PLAN ZA ĐOKOVIĆA! Evo koga će pozvati da traži savet! Njega je Novak pobedio 25 puta!

Podeli vest

Rival najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića u polufinalu Vimbldona, Britanac Kameron Nori, tražiće savet od sunarodnika Endija Mareja pred meč sa trećim teniserom sveta


Ðoković i Nori igraće na Centralnom terenu u petak. Nori se samo jednom sastao sa Novakom na ATP turu i poražen je prošle godine na završnom mastersu u Torinu (6:2, 6:1).


Sa druge strane, Marej  je protiv Ðokovića igrao 36 puta i pretrpeo 25 poraza, pa bar zemljaku može da pomogne kako lakše da prebrodi poraz.

Endi je uvek bio pun podrške za mene i moj tim. Uvek treniramo zajedno i pitam ga za neke ideje. Pre neki dan je svratio do teretane i poželeo mi sreću. Nije loše da ga konsultujem oko taktike. Uživaću danas, a posle ću možda kontaktirati Endija da vidim kakve ideje ima. Prošli put kad sam igrao protiv Novaka u Torinu, igrao je veoma dobro, a ja sam naučio dosta. Ovog puta ću taktički pristupiti drugačije meču - ekao je Nori, a preneli britanski mediji.

Foto: ap photo

Kameronu Noriju će biti potrebna pomoć protiv Novaka Đokovića


Britanski teniser u četvrtfinalu je savladao Davida Gofana sa 3:6, 7:5, 3:6, 6:3, 7:5, a priznao je da ga čeka najveći mogući ispit u tenisu.

- Ovo je jedan od najvećih izazova u tenisu. Trava je njegova omiljena podloga, a njegov skor na Vimbldonu je neverovatan. Međutim, jedva čekam da odmerim snage sa njim i vidim kakav će biti njegov nivo igre -  izjavio je Nori.

Foto: reuters

Novak Đoković



Novak Ðoković osvojio je tri uzastopne titule na Vimbldonu (2018, 2019. i 2021), a u četvrtfinalu je eliminisao Italijana Janika Sinera posle preokreta sa 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17