• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

00:20

AMERIČKI SENATOR OSUO PALJBU PO BAJDENU: Đoković ne može u Ameriku, a milioni nevakcinisanih ilegalaca mogu!

reuters

Tenis

AMERIČKI SENATOR OSUO PALJBU PO BAJDENU: Đoković ne može u Ameriku, a milioni nevakcinisanih ilegalaca mogu!

Podeli vest

Brojni američki mediji smatraju da će tamošnja vlast napraviti grešku ako Novak Đoković ne bude igrao na Ju Es openu, sada se javio i američki senator Dru Springer i oštro udario po Bajdenu

Američki senator Dru Springer žestoko je isprozivao predsedika SAD Džo Bajdena zbog Novaka Đokovića.

Prema sadašnjem statusu, Novak Đoković neće moći da igra u Njujorku, jer je ulazak u zemlju dozvoljen samo strancima koji su vakcinisani. Pitanje je da li će Amerikanci do 29. avgusta, kada počinje poslednji grend slem promeniti kovid pravila.

Senator brani Novaka


- Bajden zabranjuje Novaku Đokoviću dolazak u SAD da igra na Ju Es open, ali dozvoljava milionima nevakcinisanih ilegalaca da preplave granicu. Hej Džo, šta je još jedna nevakcinisana osoba?!?! – napisao je Dru Springer na Tviteru.

Dru Springer je inače republikanac, senator iz Teksasa, član stranke bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. Biznismen je rođen 1966. godine, aktivan je kao senator od 2021. godine.

 

 

 

Novak Đoković je u nedelju aa Vimbldonu došao do 21. grend slem trofeja u karijeri. Ukoliko bide mogao da igra u Njujorku imaće šansu da se poravna sa Rafaelom Nadalom koji ima 22. najveća trofeja. 

Đoković ne može u Ameriku

Zbog korona virusa, pravila u Sjedinjenih Američkih Državama su takva da nevakcinisane osobe ne mogu da uđu u zemlju, zbog čega ni učešće Đokovića u Njujorku nije sigurno, jer nije vakcinisan. Ako se pravila ne promene, srpski teniser neće biti u prilici da se bori za novi trofej.

Foto: tanug/ap

Novak Đković nevakcinisan ne može u Ameriku

- Nisam vakcinisan i ne planiram da se vakcinišem. Jedini način da uđem u Sjedinjene Američke Države je da se ukine obavezna vakcinacija kod njih, ili kako se to već zove tamo, odnosno da dobijem "izuzeće". Mislim da "izuzeće" nije realno, pa da i postoji - ne znam na čemu bi se temeljimo. Zaista ne znam, nemam odgovore na to pitanje... - kazao je Đoković posle osvajanja Vimbldona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija