• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2022

17:17

BILI SMO NA STUBU SRAMA! Ivanišević progovorio o najtežim momentima sa Novakom: TO JE BILO POGREŠNO!

reuters

Tenis

BILI SMO NA STUBU SRAMA! Ivanišević progovorio o najtežim momentima sa Novakom: TO JE BILO POGREŠNO!

Podeli vest

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević odbacio je tvrdnje da je naš as "vođa antivaksera"

Goran Ivanišević i Novak Đoković uspešno sarađuju već nekoliko godina, a od kraja prošle godine Hrvat je Noletov jedini glavni trener.

Goran je sa Đokovićem prošao kroz mnogo toga ove godine, a najteže je bio u Australiji, kada je naš as zatvoren, a onda i deportovan iz države.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković Goran Ivanišević

Tamošnji imigracioni ministar Aleks Hok, koji je u međuvremenu otpušten, nazvao je Novaka vođom antivakserskog pokreta, što je iskorišteno kao glavni razlog za deportovanje čovek koji devet puta bio šampion Australijan Opena.

Goran Ivanišević se sada osvrnuo na tu situaciju.

- Poštujem Novaka, on je doneo odluku koju neće promeniti. Kada su rekli da je on taj vođa, da ima loš uticaj na ljude, to je bilo pogrešno - objasnio je Ivanišević.

Foto: Starsportphoto

Goran Ivanišević

Dodao je da Novaka nije nikome sugerisao da li da se vakciniše ili ne.

- On ne želi da se vakciniše, ne želi to da unese u svoje telo, ali nikada nikome nije rekao da se ne vakciniše. Ja poštujem i podržavam njegovu odluku - dodao je Goran Ivanišević.

Foto: Starsportphoto©

Goran Ivanišević

Zbog toga što je deportovan, nije sigurno da li će Novak naredne godine igrati na prvom grend slemu u sezoni.

- Nadam se da će ove odluke da se promene. Ljudi zaraženi u Australiji, na Rolan Garosu i Vimbldonu nisu opasnost ni po koga. Ima mnogo kontradiktornih stvari. Ja sam bio vakcinisan tako da nisam ja imao nikakve probleme, ali... Dve i po godine nas terorišu. Ako ste zaraženi, to je kao da imate šugu. Izbace i vas i ceo vaš tim napolje. Mi smo bili na stubu srama - završio je Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija