• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

07:53

ENGLEZI LAŽU ČIM ZINU! Dokle? Hajka na Novaka, smeta im što se sprema za Ju Es open!

reuters

Tenis

ENGLEZI LAŽU ČIM ZINU! Dokle? Hajka na Novaka, smeta im što se sprema za Ju Es open!

Podeli vest

Englezi su opet pokazali koliko mrze Novaka Đokovića! Sedmostruki šampion Vimldona žestoko trenira za Ju Es open, iako ne zna da li će igrati, a to nekima baš smeta pa prizivaju da se ponovi scenario iz Australije kada je našem asu zabrenjeno da se takmiči i lažu

Novak Đoković bez problema može da igra na Ju Es openu iako nije vakcinisan, ali zbog korona pravila ne može da uđe u Ameriku. Stranim državljanima koji nisu vakcinisani nije dozvoljen ulazak na teritoriju SAD-a.

US Open se igra od 29. avgusta do 5. septembra, a kako trenutno stvari stoje, malo je verovatno da će Amerikanci promeniti kovid pravila. 

Englezi lažu

To Novaka ne sprečava da trenira i radi punom parom. Poručio je da se sprema kao da će igrati na US Openu i da mu svi „držimo palčeve“. Novak se i zahvalio svima na podršci i borbi da zaigra na US Openu, s obzirom na to da su pokrenute brojne peticije i mnoge javne ličnosti i političari stali uz njega.

Engleski "Dejli mejl" u tekstu pod naslovom "Nevakcinisani Đoković se sprema da igra US Open uprkos zabrani ulaska u SAD" najavljuje da se Novak sprema za grend slem u Njujorku.  

Naravno, Englezi podsećaju da je Đoković bio deportovan iz Australije jer je prekršio kovid mere, što je laž. Novak je uradio sve što su tražio Australijanci, dobio je vizu, koju su mu ukinuli kada je došao u Melburn, a na kraju proterali jer su smatrali da će, pošto nije vakcinisan, ohrabriti Australijance da urade isto. Još navode da mu preti isti scenario u Njujorku, ali da on insistira na pripremam za US Open.

Amerikanci uz Đokovića

Foto: reuters

Novak Đoković se sprema za Ju Es open

- Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve! - napisao je na Instagramu najbolji srpski teniser Novak Đoković.

U tekstu se dalje pominju brojne poruke navijača kojima se šalje podrša Đokoviću što nije vakcinisan i da je samo dokazao da je u pravu. Ne dpbija naš as samo podršku od navijača, nego i od američkih političara. 

Foto: reuters

Englezi se opet ustremili na Novaka Đokovića

Dru Springer, senator iz Teksasa, pre nekoliko dana je kritikovao Amerikance zbog korona protokola, jer Novak Đoković ne može da igra na Ju Es openu, a pridružili su mu se bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel i senator Ron Džonson iz Viskonsina. Pokrenuta je i peticija u Americi, bore se fanovi našeg asa za mu vlasti Sjedinjenih Američkih Država dopuste da uđe u SAD.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija