• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

13:55

SVET U ŠOKU! Đoković je ZVER, GURA AUTOMOBIL i sprema se za Njujork! (VIDEO)

printscreen

Tenis

SVET U ŠOKU! Đoković je ZVER, GURA AUTOMOBIL i sprema se za Njujork! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković ubacio je u šestu brzinu i trenira za Ju Es open, iako ne zna da li će igrati pošto nije vakcinisan, a to je uslov za ulazak u Ameriku

Novak Đoković se porodicom boravi u Kotoru, malo uživa, sada malo više tenira, a posle uživanja u hladnoj reci na  društvenim mrežama se pojavio novi interesantan video snimak.

Uhvačen je tokom neobičnog treninga! Pogurao je automobil, izgleda da je vozač bio u problemu, ali tu je Nole da pomogne.  U pozadini su mogli da se čuju glasovi okupljenih koji su ga bodrili, a Đokovići je na kraju kada ke stigao do cilja pustio prepoznatljivi urlik oduševljenja.

Mnogi su ga uporedili sa Rokijem Balboom, drugi kažu da trenira kao Spartanac, dok su neki predložili da pozovete Novaka ako vam stane automobil nasred puta. Jasno je da čovek za sve ima rešenje! 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportmaniak (@sportmaniak__)

 

 

 

Trenira Nole ali je pitanje da li će igrati na Ju Es openu, koji je do sada osvojio tri puta, a prošle sezone je poražen u finalu od Danila Medvedeva. 

Svi se bore za Đokovića, navijači, političari... Dru Springer, senator iz Teksasa, pre nekoliko dana je kritikovao Amerikance zbog korona protokola, jer Novak Đoković ne može da igra na Ju Es openu, a pridružili su mu se bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel i senator Ron Džonson iz Viskonsina. Američka kongresmenka Klaudija Teni, članica Republikanske partije, podržala je javno Novaka Đokovića i obavestila ga da je pokrenula akciju da mu bude odobren ulazak u Sjedinjene Američke Države

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17