• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

07:46

NOVAK NIJE NEGATIVAC, DAJE NOVAC! Argentinac otvorio svetu oči! Otkrio šta radi Đoković, a Nadala i Federera baš briga!

tanjug/ap

Tenis

NOVAK NIJE NEGATIVAC, DAJE NOVAC! Argentinac otvorio svetu oči! Otkrio šta radi Đoković, a Nadala i Federera baš briga!

Podeli vest

Odlukom da ne primi vakcinu protiv korona virusa Novak Đoković je podelio svet tenisa na one koji pokazuju malo ili nimalo sipmatija za Srbina i one koji čvrsto podržavaju stav našeg tenisera

Poslednji koji je stao u odbranu Novaka Đokovića je 23-godišnji argentinski teniser Fransisko Serundolo, koji smatra da je Nole autentičan.

Novak je na početku u 2022. godine bio u centru pažnje ne zbog teniskih rezultata nego fijaskom u Australiji. Dozvolili su mu medicinsko izuzeće, pa se predimislil, ukinuli mu vizu, ponižavali ga desetak dana i na kraju deportovali. Zbog vakcine nije igrao na Indijan Velsu, Majamiju, ali se vratio osvajanjem Vimbldona, 21. grend slema u karijeri. 

Novak je genije

- Novak nije negativac. Suprotno je od toga! Radi se o tome da su ljudi zaljubljeni u Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a Novak Đoković govori ono što oseća, autentičan je - kazao je Argentinac, koji je oduševljen Srbinom zbog još jedne stvari:.

- On je taj koji se najviše trudi da pomogne ostalim teniserima, koji najmanje zarađuju i igraju fjučerske i čelendžere. Deje im novac. On je genije!

Foto: Reuters

Fransisko Serundolo podržao Novaka Đokovića

Novak najverovatnije neće igrati na Ju Es openu, pošto nije vakcinisan ne može kako stranac da uđe u Ameriku. Ali, Argentinac veruje da će nadmašiti najveće rivale po broju grend slem torfeja. Nadal ima 22, Novak 21,a Fedrer 20.

- Sigurni će Novak imate više grend slem trofeja od Rafe i Rodžera - uveren je Fransisko Serundolo.

Nadmašiće Nadala i Federera

Trenutno sbe upućuje na to da Novak Đoković neće igrati na Ju Es openu, mada se on kao što je rekao pripremao kao da hoće.  Takođe, žalosno je da su organizatori Ju Es opena u nekoliko navrata poručili da neće tražiti izuzeće za nekog tenisera. Ne žele da se bore ni za verovatno najboljeg u istoriji tenisa ikada. 

Inače, Fransisko Serundolo doživeo je neprijatnost na Rolan Garosu u Parizu. Nakon poraza u meču prvog kola Rolan Garosa od Danijela Evansa uhapšen!Španski medij je izvesti kako je Argentinac bio pijan i da je napao taksistu koji mu nije dozvolio da uđe u automobil oko 1:45 uveče. To je Argentinac demantovao i naveo da je taksista bio nervozan, da je vikao na njega i njegovu porodicu, kao i da je na kraju policija ispitala sve umešane i izvinila mu se.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin

pre 1 godinu

Alcaraz,Zverev,Messi,Ronaldo,Luka Modrić su isti narod kao i Srbi.Pola španije i ceo Portugal je nastanjen srpski narod koji se zovu Ilirci tj. SLAVENI,,I Ema Raducanu ima Slavensko tj. Srpsko poreklo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija