• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

19:02

MEDVEDEVA PITALI ZA NOVAKA, A ON KUKAVIČKI ODGOVORIO: Voleo bih da igra, ALI..

reuters

Tenis

MEDVEDEVA PITALI ZA NOVAKA, A ON KUKAVIČKI ODGOVORIO: Voleo bih da igra, ALI..

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev je nakon osvajanja titule u Los Kabosu bio upitan i za Novaka Đokovića i US open. Ruski as je dao pomalo diplomatski odgovor, iako je Srbin uvek i bez zadrške stao iza ruskih tenisera kada je upitan za njihovo suspendovanje

Prvi reket sveta Danil Medvedev brani titulu u Njujorku, gde je prošle godine u finalu savladao Novaka Đokovića i tako ga sprečio da osvojio kalendarski Slem.

Srpski as je tema broj jedan pošto su šanse za nastup, zbog zabrane ulaska nevakcinisanim državljanima, sve manje!

Foto: Tanjug

 

Medvedev kaže da bi želeo da se sa Novakom sretne na US openu, ali, ipak, podseća da su pravila jasna i eventualna promena mogla bi da dovede do negodovanja ljudi!

- Ne želim da govorim o razlozima za ove odluke, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju, tako da ne mogu da rade. Lično, ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim stavovima, želim da Novak igra na US openu- rekao je Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija