• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2022

16:05

KUPILA HALJINU ZA KRALJICU, PA IPAK ONA OBUKLA! Noletu donela veliki uspeh! Mama DIJANA otrkila dugo čuvanu TAJNU!

Tenis

KUPILA HALJINU ZA KRALJICU, PA IPAK ONA OBUKLA! Noletu donela veliki uspeh! Mama DIJANA otrkila dugo čuvanu TAJNU!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković jedan je od najboljih sportista svih vremena, a mnogo puta tokom karijere istakao je da mu je najveća podrška bila porodica

Gotovo na svakom meču Novak Đoković ima ogromnu podršku čitave porodice, a mnogo puta je srpski teniser isticao da mu je to ogroman vetar u leđa kada se bori za najveće uspehe. Jedna od najvažnijih u porodici Đoković je i majka Dijana koja je gostovala u podkastu "Dok anđeli spavaju" i otkrila zanimljiv detalj sa Vimbldona iz 2011. godine. 

- Bili smo u Parizu Srđan i ja 2007. godine i tada sam kupila haljinu kada Novak Đoković osvoji Vimbldon da se poklonim kraljici. Četiri godine je bila zaboravljena u ormaru, sve do 2011. godine kada smo se Srđan i ja pakovali za Vimbldon. Išli smo da pratimo Novakove mečeve polufinala i finala - ispričala je Dijana. 

Naravno, među stvarima u ormaru majka najboljeg tenisera svih vremena primetila je i haljinu namenjenu baš za tu priliku. U dogovoru sa Srđanom rešila je da je ponese u London i "prizove" uspehe Novaka Đokovića. 

- U Londonu smo uglavom u belom kao i Novak. Da li je to košulja ili haljina, svejedno je. Rekao mi je Srđan da ponesem tu haljinu koju smo kupili. Ja sam želela da obučem nešto drugo za polufinale, ali mi on nije dao. Tada se Novak borio za prvo mesto na ATP listi protiv Conge. To je bio naš san, naš cilj. Obukla sam je, Novak je pobedio Congu i postao prvi na svetu - otkrila je majka Novaka Đokovića. 

Foto: Starsportphoto

Nakon polufinala Dijana i Srđan su otišli kod Novaka na večeru, a majka je tada svom sinu ispričala o čemu se radi i o kojoj haljini je reč. 

- Objasnila sam mu o kojoj haljini je reč, on mi je odgovorio da sam mu "prizvala" uspeh. Nije mi bilo teško da ponovim to, obukla sam je i na finalu, on je osvojio Vimbldon. Ta haljina još uvek stoji u plakaru, ali želim da je uramim i okačim na zid. Ta haljina ima svoju priču, nikada je ni pre, a ni posle toga nisam obukla - podvukla je Dijana Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija