• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

06:31

UKRAJINAC ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! Velika bruka i sramota poznatog tenisera!

printscreen

Tenis

UKRAJINAC ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! Velika bruka i sramota poznatog tenisera!

Podeli vest

Sergij Stahovski kaže da Novak Đoković želi da bude voljen u Srbiji, te da zato ne kritikuje vojnu intervenciju u Ukrajini

Novak Đoković (35) neće da kritikuje vojnu intervenciju Rusije u Ukrajini da se ne zameri Srbima, poručuje bez dlake na jeziku bivši ukrajinski teniser Sergij Stahovski (36).

Nekada 31. teniser sveta žestoko je zabio nož u leđa Novaku Đokoviću. On je najpre u januaru stao na stranu našeg asa kada su ga deportovali iz Australije jer je nevakcinisan protiv koronavirusa. Ubrzo nakon toga počela je vojna intervencija Rusije u Ukrajini, a Stahovski je na svom Instagram profilu objavio da je Nole jedan od retkih koji ga je pitao da li je sve u redu.
Nole nudio novac

Novak Đoković nudio je finansijsku pomoć Stahovskom početkom marta

Federer na tapetu

Sada je očigledno promenio ploču i u jednom potkastu izneo žestoke optužbe na račun višestrukog grend slem šampiona. Stahovski mu zamera što ne kritikuje redovno Rusiju.

- Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru - opleo je Stahovski po Srbinu.

Foto: APphoto

Sergej Stahovski proziva Novaka Đokovića



Tu se nije zaustavio, već je napao i sveže penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera. Naravno, njega je ujedno i pohvalio, pa je Srbin ispao veći negativac ni kriv ni dužan.

- Rodžer je uvek neutralan, on je Švajcarac. Nikada ne odgovara na škakljiva pitanja i zato je nedodirljiv, niko mu ništa ne može. Sa druge strane, neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smestio ukrajinsku decu u kampove u Švajcarskoj - objašnjava Stahovski.

Šta je navelo Sergija da žestoko isproziva Novaka, nije poznato. Pogotovo jer je Srbin nudio finansijsku pomoć.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković želeo da pomogne Stahovskom, a on ga proziva



"Staho, kako si? Da li si na ratištu? Razmišljao sam o tebi. Nadam se da će se situacija smiriti uskoro. Molim te, reci mi koja je najbolja adresa na koju mogu da pošaljem pomoć. Finansijsku ili bilo kakvu drugu", napisao je Novak Stahovskom na Vocapu početkom marta.

Prozivao i Rafu

Da sve bude još čudnije, Ukrajinac je tada u jednom intervjuu potvrdio da se čuje sa Novakom i naglasio da su ga Federer i Rafael Nadal ignorisali.

- Đoković mi je poslao poruku podrške, malo smo i proćaskali. Pokušao sam da kontaktiram sa Rodžerom i Rafom. Žao mi je što su izabrali da ćute. Razumem ih, ovo nije njihov rat - rekao je tada Sergij.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 1 godinu

BUDALA usijane glave ... Nije vredan bilo kakavog komentara niti pažnje i ne razumem zašto mu uopšte dajete prostor

Ja

pre 1 godinu

Tipicni licemer. Za Federera i Nadala uvek imaju opravdanja. Vecina tenisera se ni ne izjasnjava o ratu, a on se uhvatio Novaka. Licemerni Ukr.

Baki

pre 1 godinu

Majmunčino jesi ti kritikovao NATO kada je bombardovao Srbiju i ti i svi tvoji bivši i sadašnji drugovi !!! Da bog da vas Rusija sravnila sa zemljum !!!!

nesa151

pre 1 godinu

SERGEJ -UKRAJINSKI seljacicu NOVAK DJOKOVIC JE SRPSKI SPORTISTA i za njega su svi na svetunisti.Tako je kod nas SRBA a oni sto mrze ove i one ne smatramo zasluznim da im se obratimo ,ja evo krsim to pravilo da ti kazem da nIKAD ama nIKAD neces biti NOVAK!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija