• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

09:47

NAPALA JE NOVAKA, A ON JE SADA BRANI! Srbin pokazao kakav je ČOVEK, drugi bi OKRENULI glavu!

Tanjug/AP

Tenis

NAPALA JE NOVAKA, A ON JE SADA BRANI! Srbin pokazao kakav je ČOVEK, drugi bi OKRENULI glavu!

Podeli vest

Teniska organizacija koju vode Novak Đoković i Vasek Pospišil PTPA pružila je podršku Simoni Halep nakon optužbi da je pala na doping testu

Rumunska teniserka Simona Halep suspendovana je nakon što je pala na doping testu na US opena. U rezultatima krvi pronađene su nedozvoljene supstance, a nekada prva teniserka sveta bila je pozitivna na Roksadustat koji stimuliše proizvodnju krvnih zrnaca i hemoglobina. 

Sumnju na čitav slučaj baca odluka rumunske teniserke da okonča sezonu ranije iako nije imala problema sa povredom. Simona Halep rešila je da ne igra tenis do 2023. godine kako bi se podvrgla estetskoj operaciji nosa. 

Rumunka se nakon suspenzije odmah oglasila i saopšila da će se boriti za pravdu, a u pomoć joj je  priskočila i PTPA - organizacija koju predvode Novak Đoković i Vasek Posipišil. 

- PTPA će se boriti da Siomona Halep, kao i svi drugi teniseri, imaju fer suđenje tokom procesa. Borićemo se za njena prava, kao i za prava svih igrača i igračica - navodi se u saopštenju PTPA. 

Ponovo je Novak Đoković pokazao koliki je čovek budući da je rumunska teniserka bila jedna od prvih koja je kritikovala njegovu odluku da se ne vakciniše. 

- Mislim da ta takva situacija nije bila potrebna tenisu. Ja nisam bila upućena u to, nisam se upuštala u tu situaciju, igrala sam na turniru, ali mi se nije sviđalo to uopšte. Vakcinisana sam i imam prednost i smatram da kada postoje pravila i kada ljudi koji su stručni kažu da mora tako, onda moraju da se poštuju pravila i ja ih slušam šta kažu - rekla je Simona Halep za medije nakon slučaja Novaka Đokovića posle Australijan opena ove godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija