• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2022

14:22

O NE, MOJ BOŽE! Novak mu u finalu Vimbldona naneo NAJBRUTALNIJI PORAZ U KARIJERI, ali Federerovim mukama TU NIJE BIO KRAJ! Ovo malo ko zna!

Tanjug/AP

Tenis

O NE, MOJ BOŽE! Novak mu u finalu Vimbldona naneo NAJBRUTALNIJI PORAZ U KARIJERI, ali Federerovim mukama TU NIJE BIO KRAJ! Ovo malo ko zna!

Podeli vest

Pre tri godine, dvadesetostruki šampion Rodžer Federer pretrpeo je jedan od najbrutalnijih poraza u svojoj slavnoj karijeri od Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Švajcarac je izgubio dve meč lopte u porazu 7:6, 1:6, 7:6, 4:6, 13:12 posle epskih četiri sata i 57 minuta borbe i najdužeg finala Ol Ingland kluba u istoriji!

Federer je osvojio 14 poena više od Đokovića u uzbudljivom meču za titulu, napravio je četiri brejka više od branioca titule i izgubio dve meč lopte na servis pri rezultatu 8-7.

Novak je imao čelične živce u sva tri taj brejka i podigao svoju 16. titulu.

Foto: ap photo

Malo je poznato šta se desilo Švajcarcu posle ovog teškog poraza.

Rodžer je tu noć proveo u kamperu sa ostatkom svoje porodice! Njegovo četvoro dece je insistiralo da spavaju u njemu pre nego što su sledećeg dana krenuli kući. Veteran je posle pet sati borbe na terenu poželeo da prenoći u udobnijem krevetu, ali ga deca nisu puštala, a nije imao druge nego da ostane u kamperu.

Deca su bila uzbuđena zbog našeg putovanja i želela su da spavaju u kamperu noć pre našeg odlaska. Samo sam pomislio: 'O, ne. Molim te nemoj! Hoću da idem u krevet!' Nema sumnje ko je dobio prednost. Čak ni posle istorijskog petosatnog krimi trilera, deca nisu imala milosti prema svom tati. Dakle, bilo nas je šestoro koji smo prenoćili u kamperu - rekao je Rodžer Federer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17