• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2022

09:40

ĐOKOVIĆA NE MOGU DA SLOME! Mogu da ga sabotiraju, ali Vimbldon je uvek tu kada mu je potrebna velika doza samopouzdanja!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆA NE MOGU DA SLOME! Mogu da ga sabotiraju, ali Vimbldon je uvek tu kada mu je potrebna velika doza samopouzdanja!

Podeli vest

Novak Đoković pred početak mastersa u Parizu prisetio se teškog pošetka sezone i Australijan opena, ali je uvek tu Vimbldon, kada mu je potrebno samopozdanje, rekao je naš as

Novak Đoković je šesti nosilac na turniru u Bersiju, brani trofej i 1.000 bodova, slobodan je u prvom kolu, a potom ide na boljeg iz duela Dijega Švarcmana i Maksima Kresija.

Đoković je ove sezone igrao samo na 13 turnira, a osvojio je četiri titule. Zabranili su mu da igra jer nije vakcinisan na Australijan openu, Ju Es openu, mastersu u Majamiju, Indijan Velsu, Kanadi i Sinsinatiju.  

Vimbldon je uvek tu

- Prvi deo sezone i sve što se dešavalo u Australiji, osetio sam kao izazov, uticalo je na mene to u emotivnom i mentalnom smislu, pogodilo je moju igru. Ipak, uspeo sam da pronađem taj željeni nivo i to se desilo krajem sezone na šljaci. Vimbldon uvek dođe u pravo vreme u mojoj karijeri. Kada mi je potrebna velika doza samopouzdanja i velika titula, Vimbldon je uvek tu - rekao je Novak pred početak takmičenja u Parizu i još jednom poručio hejterima da ne mogu da ga slome.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković brani trofej u Parizu

Brza podloga u Parizu

Sedmi teniser sveta dominira i u Partizu, koji je osvojao šest puta, jedini tri puta u nizu. Uslovi su ove sezone drugačiji u Bersiju.

- Razgovarao sam da direktorom turnira, Sedrikom Piolinom, rekao mi je da je mnogo igrača imalo pritužbu na sporost terena prošle godine, tako da su odlučili da malo ubrzaju podlogu. Oseća se to. Morate da se prilagodite i naviknete. Mislim da su imali potpuno pravo da to urade. Nekeda se teren menja i na zahtev lokalnih igrača, to se dešava u tenisu kada imate prednost domaćeg terena, organizacija turnira pokušava da prilagodi sve lokalnim herojima i omogući im da više pobeđuju. Često se dešavalo u prošlosti -  poručio je Novak Đoković.

U prvom kolu Đoković je slobodan, a u drugom igra sa pobednikom meča imeđu Dijega Švarcmana i Maksima Kresija.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija