• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

08:31

AUSTRALIJANCI I AMERIKANCI NAPADAJU ĐOKOVIĆA! Pojavio se snimak! Sramne optužbe na račun Novaka da krije šta sipa u piće! (VIDEO)

printscreen

Tenis

AUSTRALIJANCI I AMERIKANCI NAPADAJU ĐOKOVIĆA! Pojavio se snimak! Sramne optužbe na račun Novaka da krije šta sipa u piće! (VIDEO)

Podeli vest

Američki novinar Ben Rotenberg nije jedini koji je pokrenuo novu teoriju zavere, i Australijanci hoće da se "pojedu od muke" jer ne znaju šta to Novak Đoković pije tokom mečeva, pa šire laži

Naš as se jednom prilikom našalio i rekao da se radi o "čarobnom napitku", što je dodatno potpalilo vatru. 

- Magični napitak, to je sve što mogu da vam kažem. Ne mogu sada da pričam o tome, saznaćete uskoro - rekao je Novak pre nekoliko meseci.

Sada se pojavio video sa polufinala mastersa u Parizu protiv Stefanosa Cicipasa. Vidi se kako Ulises Badio mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru. Rotenberg traži više transparentnosti u vezi sa supstancama koje igrači uzimaju tokom mečeva, a javili su se i Australijanci, jer bez njih ništa ne može da prođe, kada treba pljuniti po Novaku Đokoviću.

Inače, Badio je spremao posebno piće dok je sedeo u loži, bez namere da nešto sakrije, a sve i da je hteo, nije mogao. Ali, Australijanci su zaključili kako jedan član Novakovo tima pokušava da sakrije šta to Ulises radi. 

- Pojavio se snimak, tim Novaka Đokovića očigledno pokušava sa sakrije dok nešto sipa u flašu usred meča - piše thenewdaily.com.au.

Snimak je na Tviteru postavio i novinar Demijan Rajli, koji je naravno imao komentar.

- Može li neko ko poznaje tenise da kaže šta se dešava, zašto ovo ovako radi? izgleda mi nespretno - napisao je Rajli i nastavio sa teorijom zavere:

- Zapenjujuće je koliko ovo ne interesuje novinare koji prate tenis. Bukvalno je pred novinarima na Vimbldonu rekao da je to čarobni napitak, a oni su se smejali. 

Novaka su tokom Vimbldona bolesnici napali na društvenim mrežama i optužili ga da vara pošto nisu znali šta pije iz bele flašice tokom meča sa Janikom Sinerom. Britanski  "Telegraf" je tada preneo da je to izotonski prah.

To je supstanca koja brzo nadoknađuje ugljene hidrate i čuva visoke nivoe energije u raznim fazama meča. Može da se uzima rastvorena u vodi ili direktno kao prah.

 

 

 

 

 

Za sve koji sumnjaju da Novak pije nešto što ne bi trebalo, dovoljno je samo reći da je naš teniser tokom prošle sezone testiran 21 put, 13 tokom takmičenja, a osam van terena. Rafael Nadal je testiran samo 14 puta, najmanje od svih TOP 10 igrača, a Rodžer Federer je uradio 12 testova. Da ne podsećamo da je nap teniser na posebnom režimu ishrane, čovek koji tačno zna šta, kada i koliko jede, ali je doživeo da ga neki nebitni optužuju da vara i krije šta jede i pije. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija