• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

13:06

LJUDI, NIJE ŠALA! Potvrđeno, Đokovićev tim pregovara s Kirjosom!

REUTERS/Hannah McKay

Tenis

LJUDI, NIJE ŠALA! Potvrđeno, Đokovićev tim pregovara s Kirjosom!

Podeli vest

Nik Kirjos se nije šalio, zaista bi naredne godine mogao da igra u Novakom Đokovićem

Nik Kirjos je na Instragramu fanovima otkrio da iduće godine dolazi u Beograd i da će igrati novi meč sa Novakom Đokovićem.

Doduše, "Serbia open" će se iduće sezone preseliti u Banjaluku, ali izvori bliski organizaciji turnira su javili da se su pregovori oko dolaska Kirjosa počeli. 

Direktor ATP turnira u Banjaluci Đorđe Đoković je u pregovorima sa timom Nika Kirjosa oko dolaska i igranja Australijanca na turniru koji se organizuje sledeće godine. Ipak, još nije dogovoreno i potvrđeno. Ali, to što je Kirjos sve otkrio na Instragmu je potvrda da pregovori idu u sjajnom smeru.  

- Novak i ja ćemo sledeće godine imati revanš meč u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo - napisao je Kirjos na Instragramu.

Foto: instagram/nik kirjos

 

Godinama su Novak Đoković i Nik Kirjos bili u vrlo lošim odnosima, s obzirom na to da je Australijanac koristio svaku proliku da potkači Srbina. Ali, na Vimldonu su postali veliki prijatelji.

Sve je počelo početkom godine, u Melburnu, kada je Kirjos bio jedan od retkih tenisera koji mu je pružio podršku pošto su mu vlasti Australije nisu omogućile da brani titulu na Australijan openu.

Potom su pre finala Vimbldona zakopali defitivno ratne sekire, a i nakon meča imali su prijateljske reči jedan prema drugom.

- Definitivno smo Đoković i ja sada u nekom bratskom odnosu, što je prilično čudno. Mislim da svi znate da jedno vreme tu nije bilo mnogo uzajamne ljubavi. Kada god smo igrali, bilo je tenzije, a mislim da je to i zdravo za naš sport. Imam osećaj kao da sam bio praktično jedini igrač koji mu je pružio podršku tokom čitave one drame na Australijan openu. Mislim da se tako i zavređuje poštovanje – ne na teniskom terenu, već van njega - izjavio je Nik Kirjos pre nekoliko meseci.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija