• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

07:41

ZAČEPIO USTA AMERIMA I AUSTRALIJANCIMA! Zapadni mediji napali Novaka, bivši teniser sve OBJASNIO!

tanjug/ap

Tenis

ZAČEPIO USTA AMERIMA I AUSTRALIJANCIMA! Zapadni mediji napali Novaka, bivši teniser sve OBJASNIO!

Podeli vest

Australijski portal "Nju dejli" optužio tim Novaka Đokovića da je krišom doturao srpskom teniseru misteriozno piće tokom mastersa u Parizu, a Robi Kenig, nekadašnji teniser, objasnio je o čemu se radi

Konstantno je srpski teniser Novak Đoković meta zapadnih medija. Ovog puta se našao na udaru jer mu je njegov fizioterapeut Ulises Badio smućkao preparat u vodu i predao ga skupljaču loptica, koji je otrčao i odneo flašu Noletu tokom medicinskog tajm-auta.

Dežurni Novakov kritičar Ben Rotenberg i australijski portal "Nju dejli" odmah su počeli prljavu kampanju tvrdeći da Novakov tim krišom pokušava da mu nešto doturi tokom meča.

Robi Kenig, nekadašnji teniser, a sada komentator, lako je objasnio o čemu se radi u slučaju Đokovićevog "dopinga".

- Ne mogu da verujem da se o ovome uopšte diskutuje. Elitni sportisti u svakom sportu, ali posebno onim individualnim, ne žele da njihovi rivali znaju njihove "poslovne tajne". To su osnove takmičenja. Da li ste ikada videli trening program Pjera Paganinija za Rodžera Federera? Nema šanse...- napisao je Kenig i stavio tačku na ovu temu.

 

 

Snimak je inače na Tviteru podelio novinar britanskog portala "Speektejtor" Demijan Rajli, koji je imao i prigodan komentar.

- Može li neko ko poznaje tenis da kaže šta se dešava, zašto se ovo ovako radi? Izgleda mi nespretno. Zapanjujuće je koliko ovo ne interesuje novinare koji prate tenis. Bukvalno je pred novinarima na Vimbldonu rekao da je to čarobni napitak, a oni su se smejali - poručio je Rajli.

Naš as se jednom prilikom našalio i rekao da se radi o "čarobnom napitku", što je dodatno potpalilo vatru. 

- Magični napitak, to je sve što mogu da vam kažem. Ne mogu sada da pričam o tome, saznaćete uskoro - rekao je Novak pre nekoliko meseci.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija