• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2023

20:03

DUPLO VEĆA CIFRA! Evo koliko je ZARADIO NOVAK osvajanjem Adelejda! A, SAD PRAVAC MELBURN!

Tanjug/AP

Tenis

DUPLO VEĆA CIFRA! Evo koliko je ZARADIO NOVAK osvajanjem Adelejda! A, SAD PRAVAC MELBURN!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na turniru u Adelejdu, prvu u 2023. godini, pošto je danas u finalu savladao mladog Amerikanca Sebastijana Kordu 6:7 (8:10), 7:6 (7:3), 6:4.

Đoković je u "generalnoj probi" za Australijan open stigao do trofeja posle više od tri sata velike borbe, nakon preokreta i spašene "meč lopte" u finišu drugog seta i jasno stavio da znanja da je spreman za pohod na jubilarnu 10. titulu u Melburnu.

Srpski as tako je osvojio tačno 94.560 dolara, koliko pripada pobedniku Adelejda ove godine. To je za 120 odsto više nego prošle godine, pa je jasno da je Nole sasvim dobro prošao.

Čitav nagradni fond je malo više od 640.000 dolara, a treba pomenuti i da je Sebastijan Korda zaradio 55.000 kao drugoplasirani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija