• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

13:43

ĐOKOVIĆ NASMEJAO CEO SVET! Imitirao Mesija i pokupio simpatije SVIH! ŠTA GLEDAŠ, GLUPANE?!(VIDEO)

printscreen

Tenis

ĐOKOVIĆ NASMEJAO CEO SVET! Imitirao Mesija i pokupio simpatije SVIH! ŠTA GLEDAŠ, GLUPANE?!(VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković imitirao je Lionela Mesija i oduševio planetu, društvene mreže su "eksplodirale"

Lionel Mesi je sve ostavio bez teksta ponašanjem nakon utakmice između Argentine i Holandije na Mundijalu, kada je vređao protivničkog napadača Vouta Veghorsta i rekao mu "Šta hoćeš? Skloni se tamo budalo".

Novak Đoković je sve to ponovio "mrtav ozbiljan" kada je u teretani u Melburnu video Argentinca Dijega Švarcmana. 

- Šta hoćeš? Skloni se tamo budalo! - našalio se naravno Nole, a Švarcman je umirao od smeha, kako i navijači širom sveta.

Nole je oduševio i kolege, odmah su reagovali Karlos Alkaraz, Paola Badosa, Huan Monako, libanska pevačica Jara, koja ima 11 miliona pratilaca na Instagramu...

Posebno je naš as oduševio Argentince, jer je pored zastave Srbije postavio i zastavu Argentine kada je objavio video na Instagramu. Odmah se javio i Švarcman i objavio argentinsku i srpsku zastavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

 

Nije na odmet da podsetimo što se desilo u Kataru. Kapiten Argentine je prvo odbio da se rukuje s Veghorstom, a kasnije dok je davao izjavu, dobacio je još nekoliko reči Holanđaninu.

Šta je? Šta gledaš? Šta hoćeš? Skloni se tamo budalo - ljutito je dobacivao Mesi napadaču "lala", a ova njegova izjava obišla je planetu, a očigledno nije promakla ni Novaku Đokoviću. 

Foto: reuters

 

Sama utakmica bila je puna varnica između igrača ovih timova, sudija Lahoz pogubio je konce meča koji je bio u svakom trenutku na ivici tuče. Veghorst je priznao da nije ni on bio baš nevinašce u svemu tome.

- Hteo sam da pokažem poštovanje Mesiju i pružim ruku, ali je on to odbio. Barem sam shvatio da zna moje ime što me pozitivno iznenadilo na kraju. Moj španski nije baš najbolji, ali znao sam da mi u tom trenutku ništa lepo ne priča i to me razočaralo od takve veličine, baš me razočaralo- izjavio je holandski napadač nakon utakmice.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija