• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

17:10

KIRJOS PUCA OD SAMOPUZDANJA, ZABORAVIO DA JE TU I NOVAK! Mislim da mogu da osvojim Australijan open!

REUTERS

Tenis

KIRJOS PUCA OD SAMOPUZDANJA, ZABORAVIO DA JE TU I NOVAK! Mislim da mogu da osvojim Australijan open!

Podeli vest

Nik Kirjos i te kako veruje u sebe pred start Austrsalijan opena! Turnir kreće od Romana Safijulina, a potencijalni meč sa Novakom Đokovićem biće u četvrtfinalu

Nik Kirjos misli da će moći da pomuti planove bolje rangiranim teniserima, pre svih Novaku Đokoviću, kojem daju najveće šanse za novi trofej u Australiji!

Foto: REUTERS

 

- Ovo je prvi put da se zaista osećam kao da sam jedan odigrača koji zaista mogu da uzmu trofej- rekao je Kirjos za "The Age" i dodao:

- Ne znam kako ću se osećati kada budem na terenu, obično nemam šta da izgubim. Moram da pronađem balans.

Čuveni Pet Keš je kritikovao to što će Kirjos sa Novakom odigrati egzibicioni meč u petak!

- Mislim da nijedan drugi teniser, posebno u Australiji, nema toliku pažnju medija kao ja. To je svakodnevica, svakodnevna bitka. Moram to da prihvatim i iskoristim kao privilegiju, ali teško je- kazao je Kirjos.

Foto: REUTERS

 

Australijan open kreće 16. januara, a favorit za osvajanje je Novak Đoković, koji je već devet puta podizao trofej u Melburnu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 1 godinu

Jel moguce da vam je novinar toliko nepismen i da "itekako" pise kao tri reci???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija