• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2023

08:01

FURIOZNI GRK ŽELI TITULU I PRVO MESTO NA ATP LISTI! Cicipas POČISTIO još jednog RIVALA!

Tanjug/AP

Tenis

FURIOZNI GRK ŽELI TITULU I PRVO MESTO NA ATP LISTI! Cicipas POČISTIO još jednog RIVALA!

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas savladao je Talona Griekspora sa 3:0 (6:2, 7:6, 6:3) u trećem kolu Australijan opena

Početak Australijan opena obećava da će se za prvu grend slem titulu ove sezone voditi velika borba! Grčki teniser Stefanos Cicipas stigao je u Melburn nikada spremniji da dođe do trofeja i prvog mesta na ATP listi, a kako igra u prva tri kola čini se da su mu ambicije opravdane. 

Grk je noćas odradio još jedan "trening" pošto je savladao Talona Griekspora sa 3:0 (6:2, 7:6, 6:3). Grčki teniser je do sada mleo svoje protivnika, osvojio je devet setova, a ni jedan nije izgubio i na terenu je proveo sa pet i po sati! 

Nije nemoćni Holanđanin mogao ništa protiv Cicipasa, posebno u prvom setu. U nastavku se borba rasplamsala, a Grieksor je imao čak i set loptu da poravna na 1:1. Ipak, Grk je sjajnim forhendima uspeo da poravna rezultat i odvede drugi set u taj-brejk gde je rutinski duplirao svoje vođstvo. 

Foto: Tanjug/AP

Holanđanin je ostao bez gotovo ikakvog odgovora, što je samo ubrzalo njegov poraz i to da prepusti i treći set za 36 minuta. Stefanos Cicipas će u četvrtom kolu igrati protiv Janika Sinera koji je ranije danas posle velikog preokreta savladao Martona Fučoviča. 

Mađarski teniser vodio je sa 2:0, ali se mladi Italijan nije predavao pa je u naredna tri seta prepustio samo tri gema FUčoviču i režirao spektakularni preokret. Janik Siner je u dosadašnjoj karjeri dobio jedan od pet duela protiv Cicipasa! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija