• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

13:52

I VELIKI ROD LEJVER KLIČE NOVAKU! Sa 35 godina si na VRHUNCU MOĆI!

reuters

Tenis

I VELIKI ROD LEJVER KLIČE NOVAKU! Sa 35 godina si na VRHUNCU MOĆI!

Podeli vest

Legendarni teniser Rod Lejver čestitao je Novaku Đokoviću na desetoj tituli na Australijan openu

Ispisao je Novak Đoković nove stranice teniske istorije pošto je danas u velikom finalu Australijan opena savladao Stefanosa Cicipasa i tako deseti put podigao trofej u Melburnu. Ovim trijumfom vratio se srpski teniser i na prvo mesto ATP liste, a nakon meča oglasio se i legendarni Rod Lejver. 

- Čestitam Novaku Đokoviću na 10. tituli na Australijan openu, 35 godina i na vrhuncu moći. Bio si neumoljiv, baš kao i prethodne dve nedelje. Bila je privilegija gledati tako sjajno finale protiv mladog rivala Stefanosa Cicipasa. Bravo za obojicu - napisao je Rod Lejver na Tviteru. 

Srpski teniser je tako osvojio 22. gren slem titulu u karijeri u svom 33. finalu. Trijumfom nad Stefanosom Cicipasom izjednačio se sa Rafaelom Nadalom, dok je Rodžer Federer na 20. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija