• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

10:58

ČUJE SE SVAKI NOVAKOV JECAJ! Scena koja je obišla planetu! Stavio je peškir preko lica, slomio se kao nikada u karijeri (VIDEO)

printscreen

Tenis

ČUJE SE SVAKI NOVAKOV JECAJ! Scena koja je obišla planetu! Stavio je peškir preko lica, slomio se kao nikada u karijeri (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se posle osvajanja desetog Australijan opena slomio i zaplakao kao malo dete

Prošle godine je naš teniser prošao pravu torturu u Australiji, nisu mu dali da se takmiči, deportovalo su ga, jer nije vakcinisan, ali se vratio i osvojio deseti jubilarni trofej, 22. u karijeri. 

Novak nakon poslednjeg poena nije mogao da sakrije emocije. Savladao je Stefanosa Cicipasa 3:0 u setovima i odmah  otrčao do  porodice i svog tima na tribinama. Zagrlio je trenera Gorana Ivaniševića, pa majku Dijanu i rasplakao se. Nije mogao Novak da se zaustavi ni kada je seo na svoju stolicu uoči dodele pehara.

Pokrio se peškirom, nismo ga videli, ali smo čuli njegove jecaje, pošto je kamera sve vreme bila uz njega.

Ceo svet je čuo!

 

 

30.01.2023 11:00

 

Đoković je tokom dodele pehara priznao da mu je ovo možda i najdraža pobede u karijeri, pa je jasno zapto su ga preplavile emocije i toliko suza poteklo.

- Ovo je bio najizazovniji turnir u životu. Nisam igrao prošle godine ali vratio sam se.Hvala svima koji su uradili da se osetim lagodno. Postoji razlog zašto ovde igram najbolje, ispred Roda Lejevra, hvala vam gospodine što ste ovde. Trudim se da se uštinem i živim kroz ovakve trenutke. Samo moj tim  i porodica znaju šta smo prošli poslednjih pet nedelja. Ovo je najveća pobeda u mom životu s obzirom na okolnosti - priznao je Nole nakon trijumfa.

Foto: reuters

 

Osvajanjem desete titule u Melbrunu osvojio i 2.000 bodova, pa je Novak Đoković opet prvi teniser sveta sa 7.070 bodova. Srpski as je stigao do 22. grend slem krune, izjednačio se sa Rafaelom Nadalom, pobegao za dva sada već penzioneru Rodžeru Federeru. 

Nije na odmet podsetiti, da je Đoković  374 nedelje prvi teniser sveta, Rodžer Federer 310, a Rafael Nadal 209, sedam puta je  završio godinu na prvom mestu, dok su njegovi najveći rivali pet puta bili najbolji. Novak je šest puta bio najbolji na završnom Mastersu na kraju sezone, koliko i Federer, dok je zanimljivo Nadal bez ijedne krune. Ima najviše masters titula - 38, dve više od Španca i čak 10 od Švajcarca. Srpski as ima najveći procenat uspešnosti – 83,56, dok je na drugom mestu Nadal sa 82,79, a Federer ima 81,98. Jasno je ko je najbolji na svetu ikada! 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17