• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

16:39

LAŽOVI NA APARATIMA! I ovaj doktor je pomagao Đokoviću u Melburnu!

reuters

Tenis

LAŽOVI NA APARATIMA! I ovaj doktor je pomagao Đokoviću u Melburnu!

Podeli vest

Novak Đoković povređen je osvoj 10. Australijan open, a pored njegovog tima, doktorke Marijane Kovačević, pomogao mu je i doktor Stiven Sasinison Šašjan, kiropraktičar primenjene kineziologije

I pored toga što ga je mučila zadnja loža, naš as je izjednačio rekord koji je do sada držao Nadal sa 22 grend slem titule i vratio se na prvo mesto na ATP listi.

Novak je u Melbur stigao povređen, nakon što je osvojio turnir u Adelejdu. Mučio se u prva tri kola, neprekidno je bio pod lekovima, na masažama i terapijama, a onda je u Melburn doveo i čuvenu  Marijanu Kovačević. Ona nije bila jedina, pošto se na Instagramu pojavila fotografije sa doktorom Stivenom Sasinisom Šašjanom. Radi se o kiropraktičaru primenjene kineziologije.

- Sve je moguće kada radite sa čarobnjakom funkcionalne neurologije. Umreženje i paljenje dinamičkog nervnog sistema - napisao je Instagram profilu, uz fotografije sa Novakom i doktorom Šašjanom iz svlačionice u Melburnu, što je još jedan dokaz da je prvi teniser sveta bio povređen,a  ozbiljan udarac za hejtere koji su sumnjali u našeg asa.

 

 

Novak je doživeo povredu zadnje lože na meču protiv Medvedeva u polufinalu Adelejda, a stanje se nije popravilo do početka Australijan opena. Iako je bilo jasno da Novak ima problem, bilo je onih koji su sumjali da je povređen. Od osmine finala stvari su krenule nabolje, zbog čega su se brojni mrzitelji lika i dela slavnog Srbina oglasili i izrazili sumnju u njegovu povredu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je povređen osvojio Australijan open

Sve dileme otklonio je prvi čovek Australijan opena Kreg Tajli, a potom i bivši lekar Liverpula, kao i kriket i fudbalske reprezentacije Australije, Piter Brukner

Foto: reuters

 

Postoji još jedan tip koji je ruptura na periferiji mišića i to nazivamo miofascijalna ruptura. Smatramo da je to povreda koja vas muči 10 do 14 dana i pretpostavljam da je to imao Đokoviću. Po mom proračunu, od povrede do prvog meča na Australijan openu je prošlo tačno 10 dana - rekao je doktor Brukner.

Novak je i sam ispričao da je primenio potpuno drugačiji pristup mečevima, nije imao treninge između mečeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija