• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2023

20:09

NE VERUJE NOVAKU! Jedini je pružio otpor Đokoviću, A SADA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE!

REUTERS/Loren Elliott

Tenis

NE VERUJE NOVAKU! Jedini je pružio otpor Đokoviću, A SADA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE!

Podeli vest

Enco Kuako, francuski teniser poreklom sa Mauricijusa, govorio je o meču sa Novakom Đokovićem na nedavno završenom Australijen openu na kojem je on jedini uspeo našem asu da oduzme set

Njih dvojica su se sastali u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije, a Kuako je bio jedini teniser na prvom Grend slemu u sezoni koji Đokoviću "otkinuo" set.

Nakon susreta je otkriveno da je srpski teniser igrao sa rupturom od tri centimetra u zadnjoj loži, ipak Francuz ne veruje u tom.

- Teško je odgovoriti, prvi put sam igrao s njime. Između TV-a i realnosti, nema mnogo razlike. Posle je rekao da ima tu povredu, veliku povredu, mnogi borbeni sportisti povređeni ne mogu da nastave. Nadal se povredio, više nije mogao da trči. Mbape je bio van terena dve nedelje. A to su najveći sportisti, ne oni koji nemaju pristup najboljoj opremi i brizi. Teško je poverovati da samo jedan čovek na svetu to može - rekao je u razgovoru za "Tenis Aktu".

Foto: REUTERS/Loren Elliott

Enco Kuako

Dodao je da su njemu govorili da se nikad ne isteže, ako je povređen.

- Meni su u Francuskoj uvek govorili da se ne istežem kad sam povređen, a video sam da se Novak sve vreme istezao. Rekao sam sebi: ’Ili u Srbiji imaju neki novi metod ili je ovo čudno…’ On ima svoje ljude, ja sam daleko od svega toga da sudim o autentičnosti, ali istina je da je u to teško poverovati - dodao je on.

Njihov meč je završen u korist Đokovića rezultatom 6:1, 6:7 (5-7), 6:2, 6:0, a Kuakou je drago što je barem namučio potonjeg šampiona.

- Raduje me to što smo set i po bili ravnopravni. Kada prolaziš kroz hodnik na Rod Lejver areni i vidiš da je devet puta uzimao titulu… Ja ni turnir na svom Mauricijusu ne bih mogao deset puta da osvojim - zaključio je 27-godišnjak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mestro

pre 1 godinu

ma ovog malog znam od pre 8 god sa Rolad Garosa gde su ga predstavili kao buducu nadu francuske od tada pa do meca sa Noletom nije se culo za njega sta on sumnja i misli totalno je nebitno

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

A ja tvrdim ovo !!! Kada bi 'Informer' vjerovo Novaku Djokovicu , na ovakve ne bi trosio ni tintu papit ni vrjeme . Pitanje je koliko 'Informer' a i drugi mediji kroz 'misljenja' drugih akumuliraju svoje sumnje.

laki

pre 1 godinu

A kako si se ti oporavio . Na kraju prvog seta si jedva hodao od "bolova" pi..o jedna.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17