• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

12:59

CICIPASOVE REČI O NOVAKU SVE ŠOKIRALE! Pogledajte Đokovića, a još nije...

Tanjug/AP

Tenis

CICIPASOVE REČI O NOVAKU SVE ŠOKIRALE! Pogledajte Đokovića, a još nije...

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio je da najbolji igrač sveta Novak Đoković još nije dostigao svoj limit, prenosi grčki sajt "Tromaktiko"

Đoković i Cicipas su odigrali 13 međusobnih duela u karijeri, a srpski teniser vodi 11:2 u pobedama.

- Osvajanje gren slema je jedan od najvećih snova koje sam imao kao dečak, da napravim nešto veliko u sportu koji sam izabrao. Sve je u napornom, svakodnevnom radu. Morate konstantno da napredujete, kako sa tehnikom, tako i sa fizičkom spremom. Pogledajte Đokovića, koji je jedan od najboljih igrača svih vremena, a još nije dostigao svoj limit - rekao je Cicipas.

Novak je dva puta pobedio Stefanosa u finalima Gren slem turnira.

- Porazi su važna stvar, jer se iz njih dosta uči. Pobede su najlepša stvar, donese prelepe momente u karijeri, ali bez poraza sigurno ne bih postao treći na svetu, ne bih osvojio devet ATP titula do sada. Mastersi i gren slemovi su moj naredni cilj. Spreman sam da nastavim da radim ovako u narednih 20 godina - dodao je treći teniser sveta.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas posle finala Australijan Opena

Grčki as je naglasio da uvek mora da se dokazuje.

- Tenis je maraton, a ne sprint. Ovo je sport u kojem svakog dana moraš da napreduješ. Jedan ili dva rezultata ne znače ništa, moraš stalno da se dokazuješ. A, ako radiš šest sati dnevno, postaješ prava mašina - istakao je Stefanos Cicipas.

Đoković je pre nedelju dana 10. put osvojio Australijan Open, pošto je u finalu turnira u Melburnu pobedio Grka. Najbolji srpski teniser je stigao do 22. Gren slem trofeja u karijeri, po čemu se izjednačio sa Špancem Rafaelom Nadalom i, ujedno, vratio se na prvo mesto ATP liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija