• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

13:17

FANOVI BESNI! ATP ZANEMARUJE ĐOKOVIĆA U SVOJIM OBJAVAMA! Rat na društvenim mrežama!

printscreen

Tenis

FANOVI BESNI! ATP ZANEMARUJE ĐOKOVIĆA U SVOJIM OBJAVAMA! Rat na društvenim mrežama!

Podeli vest

Novak Đoković je jedan od najboljih tenisera svih vremena, veliki šampion koji je osvojio nedavno završeni Australian open i podigao svoj 22. grend slem trofej. Ipak, izgleda da nekima to nije dovoljno, pa ga na neki način nipodaštavaju.

Navijačima najuspešnijeg srpskog tenisera se ne sviđaju objave ATP-a na društvenim mrežama.Naime, oni nisu ažurirali fotografiju na Tviteru i ponašaju se kao da Nole ne postoji.

Na toj fotografiji se nalaze Karlos Alkaraz i Rafael Nadal, ali ne i Đoković, prvi reket sveta, koji će 27. februara postati igrač sa najviše nedelja provedenih na vrhu ATP liste.

Ta činjenica je razbesnela navijače koji smatraju da je to nepravda prema Novaku. Ljutnju su iskazali putem kometara na Tviter objavama ATP-a, a nakon toga usledio im je "blok".

 

 

-ATP i dalje na svojoj naslovnoj fotografiji ima Alkarasa i Nadala. Obično im stoji slika poslednjeg osvajača grend slema. Bez obzira na to što je Novak ponovo prvi teniser sveta i pobednik Australijan opena, admin stranice i dalje nije promenio fotografiju. Razgovaraj sa svojim zaposlenima, Andrea Gaudenci- napisao je jedan navijač.

-Ups, izgleda da sam iznervirao stažistu. Očigledno je da ne vole kada ih prozivaju za pristrasnost i predrasude, pa će vas blokirati i pokušati da ućutkaju sve koji ih kritikuju.

Foto: reuters

 

Masovno su krenuli da ga podržavaju i ostali Noletovi poštovaoci na Tviteru.

-Važan podsetnik da ATP treba da bude nezavisna organizacija i, kao takva, ne bi trebalo da ignoriše trenutne rang-liste i titule i nikada ne bi trebalo da blokira ljude koji ih s poštovanjem podsećaju na njihove propuste na društvenim mrežama.

Ostaje da se vidi da li će ATP tu fotografiju promeniti, jer se ona obično menja na početku nove sezone. Bilo kako bilo, nimalo lep gest organizacije koja bi trebalo bolje da vrednuje najbolje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija