• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

08:13

NOLE DOBIO NEVEROVATNU VEST! Niko ovo nije očekivao, ne mora da strahuje!

reuters

Tenis

NOLE DOBIO NEVEROVATNU VEST! Niko ovo nije očekivao, ne mora da strahuje!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz povukao se sa ATP turnira u Akapulku i tako pomogao Novaku Đokoviću da zadrži prvo mesto na ATP listi najmanje do 20. marta.

Novak Đoković je u ponedeljak oborio rekord Štefi Graf, počeo je 378. nedelju na prvom mestu, a taj rekord će "podebljati" tokom narednih nekoliko nedeljak.

Srpski teniser će uspeti da uđe u 380. nedelju na ATP vrhu, a mogao bi i da uveća prednost nad Alakarazopm za 700 bodova ukoliko osvoji Dubai. 

Foto: reuters

Novak Đoković ostaje prvi na ATP listi


Španac je od Akapulka odustao zbog povrede zadnje lože koju je zaradio igrajući u Rio de Žaneiru, a u utorak je poručio:

Nažalost, neću moći da igram u Akapulku. Istegao sam zadnju ložu na desnoj nozi i nekoliko dana neću moći ni ida treniram. To su pokazali testovi koje sam odradio. Moram da razmišljam o oporavku i da se pripremam za nastavak sezone. Nadam se da se uskoro vidimo -  napisao je Alkaraz na društvenim mrežama.

Prve procene su da bi Alkaraz trebalo da pauzira između jedne i tri sedmice, što znači da bi Španac mogao da propusti u američku turneju ako se ne oporavi. Videćemo da li će Novak igrati u Indijan Velsu i Majamiju, tražio je od Amerikanaca odobrenej za ulazak u zemlju, s obzirom na to da nije vakcinisan protiv korone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Spanac se u strahu povukao . Ne strahuje Nole ni pred kim .

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija