• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

11:28

ARNAUTOVIĆ LJUT, NAPRAVIO HAOS U SVLAČIONICI! Besan je jer sedi na klupi! Trener se pravi lud!

AP PHOTO

Tenis

ARNAUTOVIĆ LJUT, NAPRAVIO HAOS U SVLAČIONICI! Besan je jer sedi na klupi! Trener se pravi lud!

Podeli vest

Bolonja je odigrala meč bez golova protiv Lacija (0:0), Marko Arnautović nije dobio šansu, što je teško podneo.

Presedeo je utakmicu na klupi, a nije mogao da sakrije bes, pa je nastradala slačionica posle utakmice, ako je verovati medijima u Italiji.

Austrijski reprezentativac navodno je šutirao sve što se našlo pred njim, dok je pre odlaska u svlačionicu šutnuo flašicu sa vodom.

Trener Bolonje Tijago Mota nije znao šta je uradio napadač ili se samo pravio blesav.

- Arnautović je ljut? Nisam video reakciju. Dobija malo prostora jer u ovom trenutku drugi igrači zaslužuju da igraju više od njega. Igra ko zaslužuje, izabrao sam najbolji tim da se suprotstavi Laciju. Branili smo se kada je bilo potrebno - rekao je Mota.

 

 

Arnautović od početka godine ima probleme sa povredom, da bi po povratku, poslednja dva meča proveo na klupi.

Jasno je svima da je Arnautović nezadovoljan. Džošua Cirkse je prvi izbor Mote, što je i sam potvrdio, a reprezentativac Australije, kako tvrdi "Korijere Bolonja", na leto će najverovatnije zatražiti raskid saradnje i izlazak iz ugovora koji važi do 2025. godine.

Mogla bi to da iskoristi Crvena zvezda, koja je Arnautovića htela da dovede pre nego što je ovaj otišao u Bolonju. On je pre dve godine rekao da dolazak u Zvezdu nije realan! Ali, sada će crveno-beli igrati u Ligi šampiona, Arnautović je veliki zvezdaš.... Ko zna! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija