• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

08:37

NOVAKU IZMIČE PRESTO! ŠPANAC RUŠI SRBINA! Alkaraz za samo 46 minuta u četvrfinalu!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAKU IZMIČE PRESTO! ŠPANAC RUŠI SRBINA! Alkaraz za samo 46 minuta u četvrfinalu!

Podeli vest

Španskom teniseru Karlosu Alkarzu je u osmini finala Indijan Velsa Džek Drejper predao susret, pri rezultatu 6:2, 2:0.

Karlos Alkaraz je za sbega 46 minuta uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Indijan Velsu i sada je na samo tri pobede da ponovo preuzme lidersku poziciju od Novaka Đokovića.

Mladi španski as bi sa titulom dobio ponovo epitet najboljeg tenisera u ovom momentu, iako to gotovo sigurno ne bi bio slučaj da je Novaku dozvoljen ulazak u Sjedinjene Američke Države i učešće na Indijan Velsu i Majamiju!

Foto: Tanjug/AP

 

Nasledniku Rafaela Nadala (kako mnogi nazivaju Alkaraza), u osmini finala Džek Drejper predao je susret pri rezultatu 6:2, 2:0. Naredni protivnik Španca, a i onaj koji bi mogao da spase Đokoviću prvo mesto je Feliks Ože Aliasim koji je slavio nakon što je spasio čak šest meč lopti i pobedio Tomija Pola.

Ako mu pođe za rukom da prođe Kanađanina, Alkaraz će igrati sa boljim iz duela Tejlora Frica i Janika Sinera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bogdan

pre 1 godinu

Ne ruši ga Španac nego ATP teniska mafija i to već više od godinu dana.Nole je uprkos svemu najbolji teniser svih vremena. federer je igrao naj lepši tenis ali NIJE najbolji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija