• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2023

23:40

SRBIJA IMA TENISERA U TOP 10! O njemu će svet pričati kao o Novaku! BRANKO ĐURIĆ! ZAPAMTITE TO IME I PREZIME!

printscreen

Tenis

SRBIJA IMA TENISERA U TOP 10! O njemu će svet pričati kao o Novaku! BRANKO ĐURIĆ! ZAPAMTITE TO IME I PREZIME!

Podeli vest

Branko Đurić, supertalentovani mladi teniski reprezentativac Srbije osvojio je juniorski turnir iz serije J300 koji je održan u Kazablanci, a naša zemlja od danas ima igrača u TOP 10 najboljih junior na planeti.

Đurić je kao prvi nosilac u borbi za trofej eliminisao četvrtog kosturaša, domaćeg takmičara iz Maroka, Reda Benanija 6:4, 1:6, 6:4.

Momku koji ima 18 godina ovo je treće uzastopno finale i druga titula u 2023. godini.

Đurić je 27. februara 2023. dosegao do danas svoj najbolji rang i zauzeo je 14. mesto na ITF listi najboljih juniora sveta.

Trenutno je na 19. mestu, ali kada se upišu poeni iz Kazablanke Branko će biti u top deset juniora panete i time će Srbija nakon nekoliko godina ponovo imati juniora među deset asova sveta.

Đurić je i višestruki šampion Srbije i redovan juniorski reprezentativac naše zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija