• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

06:16

ŠOK SCENA U PARIZU! Francuz vređao Novaka, ponižavao ga, pa ovo priredio! (FOTO)

Reuters

Tenis

ŠOK SCENA U PARIZU! Francuz vređao Novaka, ponižavao ga, pa ovo priredio! (FOTO)

Podeli vest

Janik Noa, čuveni Francuz, šampion Rolan Garosa iz 1983. godine, grlio je Novaka Đokovića tokom jednog treninga našeg asa na stadionu "Filip Šatrije", kao da ga samo nekoliko dana pre toga nije brutalno izvređao.

Kako je Francuz zagrlio našeg tenisera, niko ne bi mogao da pomisli da baš i nije fan osvajača 22. grend slem trofeja.   

Proćaskao je Noa da jednim od najboljih tenisera ikada, a Nole se džentlmenski nasmešio, mada je malo verovatno da nije video njegovu izjavu. Francuz je pred početak Rolan Garosa priznao da mu se ne sviđa kako igra treći teniser sveta, te da ne bi sa Srbinom ni kafu popio. 

 

 

 

- Đoković? Ne osećam da mi je blizak, ne znam zašto. Federer i Nadal imaju veću harizmu. Zaista me ne privlači njegova igra. Kada osvoji meč loptu, nemam nikakvu povezanost sa njim. Živim na Monmartru, šetam i neko me pozove:"Hej, Janik, hoćeš li na kafu sa mnom?" I onda se pitam zašto ljudi žele da se povežu. Sa Noletom, nisam siguran da će se to desiti - rekao je Noa.

Ima sasvim drugačije mišljenje o Federeru i Nadalu, kaže da je Rodžer umetnik. 

- Teško je preživeti u tako moćnom i fizički zahtevnom sportu i biti umetnik, što je bila Rodžerova vrlina. Tome se divim. Radio je stvari sa reketom koje nikad nisam video. Rod Levjer je radio nešto slično, Džon Mekinro, ali Federer je radio sve što i drugi velikani, ali i više.

Foto: EPAIMAGES

 

Omiljeni teniser mu je Rafael Nadal, osvajač 14 pehara na Rolan Garosu

- Od trojice iz velike trojke najviše volim Rafu, jer on poštuje i sakupljače loptica, ljude iz taksija, sve one koje se ne vide gde nema kamera. Ako se gleda sve ono što se ne meri, Rafa je broj jedan bez premca. Osvojio je 22 slema i još uvek je onako skroman kakav je uvek i bio. Iz tog razloga mi je omiljen među njima trojicom - kazao je Noa, koji je prošle godine pričao da se Rafa dopinguje.

Foto: EPAIMAGES

Janik Noa

- Ako nemate magični napitak teško je pobeđivati. Nismo testirani na isti način kao većina naših protivnika iz drugih zemalja. Najbolji način je prihatanje dopinga, tada će svi imati magični napitak - rekao je Francuz prošle godine nakon što je Rafa poražen u osmini finala US opena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duda

pre 9 meseci

Ovi obojeni su na svakog ljubomorni, priroda ih zajebala.

Čedo

pre 9 meseci

Najpokvarenije I naj ljigavije dve nacije francuz I englez sa tobom će biti samo ako imaju korist od tebe milion su puta izdali saveznike I prijatelje!!

maestro

pre 9 meseci

kad odes u Kamerun odakle je ovaj papagaj Noah i kad kazes da si Srbin postajes senzacija a nema ko nezna za Djokovica a i puno vise o toga o nasoj drzavi kod njih smo visoko kotirani

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija