• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2023

15:40

DA VAS ČUJEM! Kakva reakcija Novaka Đokovića nakon poena, ovo je njegova poruka za HEJTERE! (FOTO)

EPA-EFE/YOAN VALAT

Tenis

DA VAS ČUJEM! Kakva reakcija Novaka Đokovića nakon poena, ovo je njegova poruka za HEJTERE! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković na Rolan Garosu imao je novi okršaj sa domaćom publikom, koja je na meču protiv Huana Pabla Variljasa bila na strani peruanskog tenisera.

Nole je fantastično krenuo prvi set, a potom je uz malo muke stigao do vođstva od 1:0. Zanimljiva situacija dogodila se u sedmom gemu, kada je Nole nakon razmene udaraca vrhunski poentirao. Tim potezom spasio je brejk loptu i nastavio pohod ka osvajanju seta i pobedi u ovom duelu.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

 

Publika je, kao i mnogo puta ranije, i ovog puta navijala protiv srpskog asa, a on je na njihovu podršku za Peruanca imao jasnu poruku. Stavio je prst na uho i okrenuo se ka navijačima, kao da je želeo da ih pita šta sada misle o njegovom fantastičnom potezu.

U nastavku meča uspeo je da dobije prvi set i da stabilizuje igru, a navijači nisu prestajali da podržavaju njegovog protivnika, koji je na momente mučio našeg tenisera. Nije ništa neuobičajeno da publika na velikim turnirima navija protiv vlasnika 22 grend slem titule, što je i ovog puta bio slučaj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija