• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

06:45

ŠARAPOVA ZABILA NOŽ U LEĐA NOVAKU! Dan pre teniskog spektakla godine hvalila KARLOSA ALKARAZA, Noleta nije ni spomenula

Tenis

ŠARAPOVA ZABILA NOŽ U LEĐA NOVAKU! Dan pre teniskog spektakla godine hvalila KARLOSA ALKARAZA, Noleta nije ni spomenula

Podeli vest

Bivša ruska teniserka Marija Šarapova (36) dala je intervju za "Gazetu delo Sport", gde je hvalila španskog tenisera Karlosa Alkaraza (20).

Zanimljivo, Španac danas igra meč polufinala Rolan Garosa protiv Novaka Đokovića, a Šarapova u pomenutom intervjuu srpskog asa nije ni spomenula!

Foto: USA Today

 

Mnogi su se začudili zbog čega, s obzirom na to da je lepa Ruskinja u prošlosti bila u jako dobrim odnosima sa Novakom. Kako je rekla, Alkaraz je neverovatan teniser, a ostaje misterija zbog čega ni reč nije rekla o Novaku, protiv kojeg sjajni Španac danas igra meč godine u teniskom svetu.

Foto: Tanjug/AP

 

- Karlos je neverovatan. Ono što me kod njega fascinira je njegova borbenost u svakom trenutku. Može da napravi šou i "zapali" publiku svaki put kada kroči na teren. Radoznala sam da vidim dokle može da stigne tokom svoje karijere. Mislim da su u početku poređenja sa Rafaelom Nadalom bila neizbežna, ali on ima svoj stil igre i ličnost. To će ga učiniti jedinstvenim igračem - kaže Šarapova za najpoznatiji italijanski sportski list.

Foto: Tanjug/AP

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 10 meseci

Ništa čudno da i u Rusiji ima šljama kao i kod nas u Srbiji. Prodana šlljamska duša.

Dara

pre 10 meseci

Šta se čudite, njen prijatelj, otac deteta je Englez, odmah se svrstala na njihovu stranu. Kad joj je bilo teško onda je Noel bio dobar. Pri dana duša.

Vuk07

pre 10 meseci

Šarapova je imala velike simpatije prema Novaku. Primecivalo se da je bilo i vise od toga. Ali Novak nije joj uzvratio pažnju. Tako je bilo i sa Anom Ivanovic. A kad ljubav prodje onda dolazi jedna vrsta odbojnosti, premma toj osobi. Tako da ne treba obracati pažnju takvim osobama. Sve ce to narod pozlatiti.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija