• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2023

12:51

Šteta! Olga poražena u Pertu

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Tenis

Šteta! Olga poražena u Pertu

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović u sklopu Junajted poražena je od kineske teniserke Kinven Ženg rezultatom 6:4, 6:2.

 

Olga Danilović-Kinven Ženg 0:2(4:6,2:6)

 

 

UŽIVO

DRUGI SET

2:6- KRAJ! Kinven Ženg je savladala Olgu Danilović

2:5 - Uzima Olga gem na sopstveni servis. Bio je ovo jedan od njenih boljih gemova, ipak Kineskinja će sada servirati za meč-.

1:5 - Sigurna Ženg na sopstveni servis, sada će Olga servirati za ostanak u meču

1:4 - Konačno! Olga je sada dobro služio servis, dobro je igrala poene i to joj je donelo prvi gem u drugom setu

0:4 - Sjajno igra kineske teniserke, ne može Olga sada joj parira ni u jednom segmentu! Pitanje pobednika je sada već verovatno rešeno

0:3 - Olga sve više tone. Nema prave udarce srpska teniserka, sada se već može reći da je Srpkinja.

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

 

 

 

0:2 - Ekspresno je došla do gema Ženg, juriša lagano Kineskinja po pobedu

0:1 - Odmah brejk! Loše Olga Danilović ušla u ovaj gem, to je Kineskinja brzo kaznila

PRVI SET

4:6 - Kraj prvog seta! Imala je Olga Danilović dve brejk lopte, međutim nije uspela u svojoj nameri.

4:5 - Osvaja ovaj gem Olga Danilović. Sigurna je sada Srkinja bila, a sada če Ženg servirati za set. Nadamo se da će imati Olga koncetraciju da je spreči

3:5 - Lako je dobila ovaj gem Kvinen Ženg, sada će Olga Danilović servirati za ostanak u setu.

3:4 - Konačno uzima Olga Danilović novi gem! Bilo je dosta borbe i u ovom gemu, ipak u pravim trencuima poslužio je servis Olgu Danilović.

2:4 - Realizovala je svoj brejk Ženg, bio je ovo najlošiji gem za Olgu Danilović.

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

 

 

2:3 -Novi brejk na meču! Popupšta koncentracija Olgi Danilović, Kinven Ženg dolazi do novog brejka. Situacija se drastično promenila.

2:2 - Opet smo gledali jako dug gem, imala je Olga Danilovič svoje šanse, ipak upornije bila Kineskinja i zasluženo je došla do izjednačenja u gemovima.

2:1 -  Veliki smo borbu videli u ovom gemu. Imala je Olga 40:30, ipak nije uspela da iskoristi prednost. Uspela je Ženg da vrati brejk.

2:0 - BREJK! Sjajna igra Olge Danilović, nije se Srpkinja predavala, igrala je svaki poen do kraja. To joj se isplatilo i zasluženo je stigla do brejka.

1:0 - Odličan početak za Olgu Danilović. Izgubila je srpkinja prvi poen, a zatim je krenuo njen žestok ritam, uzela je sve sledeće poene i stigla do prvog gema.

12.50 -Dobrodošli na naš blog posvećen meču Olge Danilović i Kinven Ženg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija