• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

05:05

Novak se ne oseća dobro! Zabrinut legendarni Australijanac

EPAIMAGES

Tenis

Novak se ne oseća dobro! Zabrinut legendarni Australijanac

Podeli vest

Nekadašnji direktor Australijan opena, Pol Meknami, smatra da se Novak Đoković ne oseća dobro ove sezone na Australijan openu.

Istina je da se u prva dva kola protiv Dina Prižmića i Alekseja Popirina naš teniser malo mučio, ali je od jednog i drugog izgubio samo set. Imao je naš as malo problema sa prehladom, ali se oporavio i pomeo sa terena Adrijana Manarina u osmini finala.

Pol Meknami, jedan od najboljih dubl igrača današnjice, smatra da je imao problem Novak, pa hvali način na koji se izborio sa nedaćama.

- Za života nisam video da je igrački boks bio tako zabrinut kod rezultata 5:0 u prvom setu, od Gorana i ekipe u Novakovom boksu. Očigledno je da se ne oseća dobro. Kakva je to mentalna hrabrost da se prođe kroz sve to, ali svakako da sve ima svoje granice -  konstatovao je Meknami pred meč četvrtfinala našeg tenisera.

 

Foto: printscreen

Pol Meknami

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Naš teniser je do sada u Melburnu pobedio Dina Prižmića, Alekseja Popirina, Tomasa Martina Ečeveriju i Adrijana Manarina. U borbi za polufinale igra protiv Tejlora Frica koga je pobedio na svih prethodnih osam mečeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija