• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.03.2024

11:37

Opaa! Osaka bi igrala salsu sa Đokovićem (VIDEO)

Shutterstock/Reuters

Tenis

Opaa! Osaka bi igrala salsu sa Đokovićem (VIDEO)

Podeli vest

Šteta što Novak Đoković ne igra na mastersu u Majamiju, možda bismo ga videli na plesnom podijumu sa Naomi Osakom.

Teniseri i teniserke su birali najbolje partnere za salsu, a Osaka je izabrala prvog igrača sveta, koji je nakon ranog ispadanja sa takmičenja u Indjan Velsu, otkazao učešće na mastersu na Floridi.

- Biram Đokovića, čini mi se da bi mogao dobro da igra salsu - rekla je Osaka, koja je očigledno  gledala neke ranije Novakove "radove" i plesne pokrete.

 

 

 

Osaka je sigurno videla ove Novakove pokrete.

 

 

 

 

Ili kako pleše sa Anželik Kerber .

 

 

 

 

Plesao je i sa Serenom Vilijams.

 

 

 

 

 

Ova scena iz Njujorka nije baš Novakovo najbolje izdanje.

 

 

 

Pogledajte i pobednički ples sa Australijan opena 2019, kada je u finalu pobedio Rafaela Nadala.

 

 

 

 

Đoković je inače velika inspiracija kolegama, potvrdila je to i Osaka nedavno. Ona se na teren vratila nakon što se porodila, a "kopirala" je prvog tenisera kako bi se što pre vratila u formu. 

- Promenila sam ritern. Ne bih rekla da sam promenila stil, možemo reći da se forma promenila. Ranije sam pravila jedan korak, pa drugi, a onda sam uskakala. Sada uskočim sa obe noge, jer Đoković radi tako. Ako on tako radi, zašto ne kopirati najboljeg riternera na svetu? Bilo je pomalo frustrirajuće kada znam da imam jedan od najboljih servisa na svetu, ali da postoje drugi apsekti igre koje treba popraviti - rekla je nedavno Osaka, koja je u Majamiju pobedila Elinu Svitolinu 6:2, 7:5, a u trećem kolu igra prortiv Karoline Garsije. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija