• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V

26.08.2024

14:28

Ima predsednički tretman, a tvrdi da nije privilegovan! Teniser udario nikad jače po Sineru!

profimedia

Tenis

Ima predsednički tretman, a tvrdi da nije privilegovan! Teniser udario nikad jače po Sineru!

Podeli vest

Mnogim teniserima se nije dopalo to što je svetski broj jedan pošteđen i što nije suspendovan, iako je dva puta pao na doping testu, a jedan od njih je i Lijam Broudi.

Trenutno 283. teniser sveta je na društvenoj mreži "X" žestoko isprozivao Janika Sinera i rekao da za razliku od ostalih on ima predsednički tretman.

"Kao ga ne tretiraju ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN-om kako bi zadržao svoj imidž (smajli koji se smeje). Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto (još jedan emotikon koji se smeje)", napisao je Broudi.

Britanac je mislio na intervju koji je Siner da ESPN  u kojem je rekao da ne mislim da je povlašten u odnosu na druge tenisere.

- Očigledno, zbog pozicije u kojoj se nalazim, mogao sam da uzmem kvalifikovane ljude. Da se to dogodilo nekim drugim igračima, bilo bi drugačije. Ali ponavljam, tretiran sam kao svi drugi. Razlog zašto sam nastavio da igram je što smo znali tačno kako je ušlo u moj sistem i odakle je klostebol  došao. Bio je iz spreja - rekao je Siner za ESPN.

Podsetimo, Italijan je ranije ove godine prilikom oba testiranja bio pozitivan a steroid klostebol, ali manjim u količinama. Zbog toga je imao privremenu suspenziju, ipak  njegova žalba je brzo prihvaćena. Već danima je ova situacija glavna tema "belog sporta", mnogo tenisera je diglo glas, ali čini se da se ništa neće promeniti. 

Nije prošao Siner potpuno bez sankcija. Oduzeto mu je 400 bodova i 300.000 evra koliko je zaradio na Indijan Velsu, turniru gde je bio pozitivan na doping testu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija