• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

27.08.2024

09:11

Đere se oglasio pred duel sa Novakom: Šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane!

Starsportphoto

Tenis

Đere se oglasio pred duel sa Novakom: Šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane!

Podeli vest

Pred nama je novi srpski obračun u drugom kolu Ju-Es opena, gde će se na suprotnim stranama mreže naći Novak Đoković i Laslo Đere.

Nakon uspešno odigranih mečeva u prvom kolu, obojica su obezbedili plasman u sledeću rundu, a sada nas očekuje ponovljeni susret iz prošle godine, kada je Đoković slavio posle velike borbe sa 3:2 u setovima.

Laslo Đere je do ovog duela stigao nakon iscrpljujuće pobede nad nemačkim teniserom Jan-Lenardom Štrufom, u meču koji je trajao pet setova i u kojem je Đere pokazao neverovatnu borbenost.

Iako je u jednom trenutku izgledalo kao da će pakovati torbe, Đere je uspeo da preokrene situaciju u svoju korist i izbori se za plasman u drugo kolo.

Na drugoj strani, Novak Đoković je rutinski savladao Moldavca Radua Albota sa 3:0 u setovima, čime je potvrdio svoju dominaciju na startu turnira. Đoković, koji je trenutno jedan od najboljih tenisera sveta, ulazi u meč protiv Đerea kao veliki favorit.

Laslo Đere, svestan izazova koji ga čeka, izneo je svoje mišljenje o predstojećem susretu:

- Pre godinu dana smo isto igrali. Nema tu šta sad puno da se kaže, verujem da ću se fizički oporaviti i biti spreman za taj meč, nadam se da će i ruka biti dobro. Svi dobro znaju ko je Novak Đoković i šta je postigao u tenisu, brojke su, naravno, na njegovoj strani, ne samo protiv mene nego protiv bilo koga da igra, tako da, šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane - rekao je Đere i nastavio:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Evo, danas sam se opet uverio da je ovaj sport vrlo čudan, par puta mi je došlo maltene da spakujem torbe i da odem kući, kako je sve izgledalo, a onda na kraju sam preokrenuo i dobio u pet setova. Prošle godine sam igrao jako dobar tenis, bio u dobroj formi, on isto, uspeo sam da odigram tad dobar, jako dobar meč protiv njega. Treniram ovde sedam dana, to je bilo prilično katastrofalno, danas sam pokazao, mislim danas sam trenirao kao da sam bio druga osoba u odnosu na prethodne dane, kako je sve to je izgledalo na treninzima. To je dosta počelo da liči na mene, kako znam da igram. Tako da ne znam šta da kažem, samo se nadam da ću odigrati svoj maksimum i da će biti dobar meč, videćemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija