• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.09.2024

06:28

Zverev u šoku! Frustriran je i ljut, odavno ga nismo videli ovakvog

epaimages

Tenis

Zverev u šoku! Frustriran je i ljut, odavno ga nismo videli ovakvog

Podeli vest

Nemački teniser Saša Zverev bio je besan na sebe posle eliminacije sa Ju-Es opena.

Nemca je eliminisao Amerikanac Tejlor Fric 7:6, 3:6, 6:4, 7:6 koji se prvi put u karijeri našao u polufinalu grend slema.

Zverev je nakon meča bio izuzetno oštar prema sebi. Bekhend ga je izdao.

Foto: epaimages

Aleksandar Zverev i Tejlor Fric

 

- Igrao sam užasno. Samo sa osnovne linije... Zapravo, servis i ritern su bili dobri, ali igra sa osnovne linije je bila apsolutno užasna. Ne sećam se da mi je bekhend bio ovako loš. Promašivao sam udarce sa sredine terena bez tempra, dno mreže. Strašno. Forhend je bio u redu. Servis je bio u redu. Ali, moj najpouzdaniji udarac, udarac po kom sam poznat, da me probudiš u tri ujutru, ne bih promašivao kao što sam danas. Nemam reči, iskreno - rekao je Zverev, koji nije uspeo da ponovi rezultat iz 2020. i 2021. kada je stizao bar do polufinala.

Priznaje da u jednom momentu nije znao šta da radi.

- Dugo nisam bio ovako frustiran i ljut. Dugo, nisam bio ovako ljut. U nekom momentu nisam znao šta više da radim, imao sam previše pitanja u glavi. Nisam znao kada da napadnem, a kada da ostavim lopticu u igri Kada bih krenuo da napadnem, promašivao bih nekoliko metara od osnovne linije. Ne kažem da Tejlor nije zaslužio pobedu, zaslužio ju je i te kako. Igrao je dobar meč i zaslužio je pobedu - naveo je Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Stotine mrtvih! Stravična osveta Putina za sve do sada! Čekali da vojska izađe na smotru, pa zasuli bazu projektilima - rezultat je jeziv!
RAZARANJE

Stotine mrtvih! Stravična osveta Putina za sve do sada! Čekali da vojska izađe na smotru, pa zasuli bazu projektilima - rezultat je jeziv!

Tokom jutarnje smotre u 179. centru za obuku ukrajinske vojske u Poltavi, Rusija je izvela masovni raketni napad koji je doveo do masakra među okupljenim vojnicima. Udar je bio iznenadan i razoran – rakete su jedna za drugom pogodile i sravnile dve zgrade sa zemljom, ubivši najmanje 50 vojnika i ranivši više od 200, prema zvaničnim podacima ukrajinskih vlasti.

04.09.2024

06:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira
Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira

Fruškogorski manastiri nisu samo mesta duhovnosti koja se pohode svaki put kada je potrebno pronaći utočište i duševni mir, već i značajni centri istraživanja i proučavanja prošlosti. Zahvaljujući istrajnosti i kontinuitetu postojanja, oni danas baštine i od zaborava čuvaju neke od najvažnijih priča iz davnina, značajnih kako za Frušku goru, tako i za Vojvodinu i čitavu Srbiju.

03.09.2024

23:07