• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

08:34

Amerikanac u agoniji pomenuo Đokovića! Odmah se setio Noleta nakon bolnog poraza!

Tanjug/AP

Tenis

Amerikanac u agoniji pomenuo Đokovića! Odmah se setio Noleta nakon bolnog poraza!

Podeli vest

Frensis Tijafo, nakon neverovatnog petosetnog maratona sa sunarodnikom Tejlorom Fricom, nije uspeo da se plasira u finale Ju-Es opena.

Tijafo je posle poraza imao samo reči očajanja, priznavši da će mu ovaj neuspeh teško pasti.

- Oh, čoveče, teško je bilo... Teško je ovo progutati. Ovo će da boli gadno. Mislim da sam bio bolji igrač večeras. U četvrtom, ne znam, imao sam grčeve koji su se sporadično pojavljivali. Kao da me je telo izdalo. Ne znam. Da bih došao u finale, morao sam da se borim za goli život protiv Alkaraza. Ovde sam bio u poziciji da pobedim, skoro sam sebe video tamo - kazao je Tijafo.

Američki teniser osvrnuo se i na slična iskustva, pominjući mečeve protiv Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića.

- Nervi su presudila. Sve je otišlo nizbrdo. Osećao sam se slično kao protiv Alkaraza i Novaka na Rolan Garosu. Skoro ista stvar. Nisam mogao da se pomerim. Skidam kapu Tejloru, ostao je u ritmu i zaslužio je pobedu. Sve mu želim najbolje u finalu - naveo je Tijafo.

Fric će sada imati priliku da se bori za titulu u finalu protiv Italijana Janika Sinera, dok Tijafo ostaje sa gorčinom zbog propuštene šanse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58