• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

14:04

Grci bez šanse: Motivisani smo, Nole je s nama i pored neuspešne grend slem sezone

Starsportphoto

Tenis

Grci bez šanse: Motivisani smo, Nole je s nama i pored neuspešne grend slem sezone

Podeli vest

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki kaže da su srpski teniseri motivisani pred duel sa Grčkom u Dejvis kupu.

​​​Teniska reprezentacija Srbije dočekaće 14. i 15. septembra u Beogradu selekciju Grčke u meču Dejvis kupa Svetske grupe I.

- Trenutno me ništa ne brine, momci su svi tu na okupu, nedostaje nam Laslo Đere. Želimo da popravimo gorak ukus iz Kraljeva kada smo izgubili od Slovačke. Želimo da pobedimo i da se vratimo tamo gde pripadamo. Još uvek želimo taj najveći korak. Momci su tu. I pored teške sezone motivisani su da igraju za Srbiju bez obzira na protivnika - izjavio je Troicki na konferenciji za medije u Beogradu, prenosi Tanjug.

Foto: Starsportphoto

 

 

Troicki je istakao da Ju-Es open nije bio uspešan za srpske tenisere, ali je dodao da oni imaju motivaciju da igraju za reprezentaciju.

- Novak Đoković je rano ispao, Miomir Kecmanović je mogao da prođe, Dušan Lajović je imao teškog protivnika. Hamad Međedović se kvalifikovao za glavni žreb, ali je mogao bolje da odigra. Svi oni imaju motivaciju. Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone, ali je osvojio zlatnu medalju na OI, koju je hteo. Đoković se odazvao pozivu da igra za Srbiju i pored toga što je protivnik oslabljen - dodao je selektor Srbije.

On je poručio da se ekipa raduje što će igrati u Beogradu.

- Svi smo se uželeli Beograda, žao mi je što smo u Kraljevu poraženi. Hala 'Pionir' je naš novi početak, ovde smo bili uspešni kada smo igrali, nadam se da ćemo da pobedimo - ocenio je selektor Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

 

Za Dejvis kup reprezentaciju Grčke neće igrati Stefanos Cicipas.

- Njima nije tu Cicipas, fokus je na nama, favoriti smo. Nećemo da ih potcenimo, ulazimo maksimalno u meč. Odradićemo dobar skauting -  izjavio je Troicki.

Duel između tenisera Srbije i Grčke biće odigran 14. i 15. septembra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Žreb je na programu u petak, 13. septembra u 12 časova. Dva singl meča biće odigrana u subotu, dok će u nedelju na programu biti jedan dubl i dva singla duela


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija