• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

13:12

Nole ne skida osmeh sa lica, tu je i Srđan! Zavirite na Đokovićev trening (FOTO)

Starsportphoto

Tenis

Nole ne skida osmeh sa lica, tu je i Srđan! Zavirite na Đokovićev trening (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković i srpski teniseri privode kraju pripreme za meč sa Grcima u Dejvis kupu Svetske grupe I..

Duel se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" 14. i 15. septembra. Pripreme su u jeku, a Đoković trenira punim parom.

Naš teniser je takmičenje na minulom Ju-Es openu završio u trećem kolu porazom od Alekseja Popirina, pa je imao vremena da se spremi za duel sa Grcima. Pojavile su se i fotografije sa treninga. Nole je sjajno raspoložen, nije skidao osmeh sa lica, a u "Pioniru" je bio i njegov otac Srđan.

Meč protiv Grčke biće šansa da navijači pozdrave Đokovića kao olimpijskog šampiona, nakon dočeka koji je našim sportistima upriličen u Beogradu posle Igara.

Foto: Starsportphoto

Novak i Srđan na treningu

 

Pored Đokovića za naš tim igraju Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, selektor je Viktor Troicki. Za Grčku će nastupiti Petros Cicipas, specijalista za dubl, Janis Silas, 783. na ATP listi, Aristotelos Tanos koji je 713. na svetu i Demetris Azoidis, koji nije u prvih 1000.

Foto: S

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković, borba za svaku loptu

Sa Đokovićem je trenirao i Dušan Lajović. Preostala dva srpska tenisera Miomir Kecmanović i Hamad Međedović odradiće popodne trening.

 

Foto: Starsportphoto

Dušan Lajović

 

 

Žreb je na programu u petak, 13. septembra u 12 časova. 

- Tim nam je kompletan, svi igrači su tu i spremni, motivisani. Uslovi su nam savršeni u Pioniru, prethodnih puta smo ovde pobeđivali, nadamo se da ćemo nastaviti u tom stilu. Vidimo da smo jači, želimo da napravimo dobar start i da se iskupimo za poraz od Slovačke -  rekao je Viktor Troicki.

Foto: Starsportphoto

Dame će uživati

 

Izuzetno su motivisani naši teniseri.

- Trenutno me ništa ne brine, u najjačem smo sastavu, osim povređenog Lasla. Želimo da popravimo utisak iz Kraljeva, nešto na šta nismo navikli. Želimo što pre opet da budemo među najboljim ekipama, videli smo i prošle godine šta je bilo, bili smo i blizu, ali i dalje želimo taj najviši stepenik. Uprkos ovog puta slabog protivnika, svi su motivisani i željni, hvala im na tome  dok je tako, imamo šansu da prođemo dobro - poručio je Viktor.

Foto: Starsportphoto

Masaža, Nole i dalje nosi steznik na desnom kolenu koji je operisao

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija