• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

19:31

Doping skandal zaboravljen! Sada i zvanično: Siner se okružuje Novakovim ljudima?!

AP PHOTO

Tenis

Doping skandal zaboravljen! Sada i zvanično: Siner se okružuje Novakovim ljudima?!

Podeli vest

Najavljeno-učinjeno! Janik Siner će narednih dana i zvanično da objavi promene u svom stručnom timu.

Sve ono o čemu se pričalo prethodnih nedelja, svetski reket broj 1 obelodaniće za koji dan.

"Gazeta delo Sport" piše da je Siner angažovao novog kondicionog trenera i fizioterapeuta, umesto Umberta Ferare i Đakoma Naldija, koje je otpustio posle afere sa pozitivnim testovima na klostebol.

Poznati sportski list prenosi da će bivši kondicioni trener Novaka Đokovića, Italijan Marko Paniki, postati stalni član Sinerovog tima, a pregovara se sa takođe Novakovim bivšim fizioterapeutom, Klaudijom Cimaljom.

Inače, Italijan je siguran na čelnoj poziciji ATP liste sa 11.180 bodova, ali želi da obezbedi vrh i godinu završi šampionski.

Zato je odlučio da igra na turnirima u Pekingu, Šangaju i Parizu pre finala u Torinu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35