• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

12.09.2024

14:52

Međedović ubeđen u trijumf! Mi imamo spreman tim i verujemo u pobedu protiv Grčke!

Reuters

Tenis

Međedović ubeđen u trijumf! Mi imamo spreman tim i verujemo u pobedu protiv Grčke!

Podeli vest

Talentovani srpski teniser Hamad Međedović s nestrpljenjem iščekuje mečeve Dejvis kupa protiv Grčke i poručuje da je ekipa potpuno spremna za novi izazov!

U izjavi za RTS, Međedović je otkrio da se oporavio od prehlade i da trenira punom snagom pred duele zakazane za 14. i 15. septembar u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Prehlada je trajala dan ili dva i sada se osećam mnogo bolje. Već treniram punom parom sa ekipom, tako da sam zdrav i spreman. U Beogradu smo već par dana, puno nam znači da treniramo sa Novakom Đokovićem, koji nam mnogo pomaže - rekao je Međedović za "RTS".

Foto: REUTERS

Novak Đoković

Ovaj mladi srpski as posebno ističe koliko mu znači da nastupa pred domaćim navijačima u Beogradu.

- Meni kao mladom igraču jako znači da igram za reprezentaciju, pogotovo što će to biti pred našom publikom u Beogradu. Mnogo znači predstavljati zemlju na bilo kom događaju, ali poseban osećaj će učiniti to pred domaćim navijačima - izjavio je srpski reprezentativac.

Što se tiče protivnika iz Grčke, Međedović veruje u pobedu srpskog tima, naglašavajući da je odsustvo Stefanosa Cicipasa svakako prednost.

- Ne znam nikog od njihovih igrača, kao ni ostali reprezentativci. Tim je mnogo radio na skautingu protivnika, ali svakako da je dobro za nas što neće biti Stefanosa Cicipasa. Međutim, čak i da je došao, mi imano spreman tim i verujemo u pobedu - dodao je Međedović.

Foto: profimedia

Hamad Međedović

Takođe, srpski teniser je otkrio da su njegovi planovi za završetak sezone ambiciozni, uprkos problemima sa zdravljem na početku godine.

- Nisam imao sreće na početku godine zbog bolesti, nisam igrao tri do četiri meseca, a i kasnije mi je bilo teško da se oporavim. Planovi su da do kraja sezone odigram šest ili sedam turnira, pre takmičenja u Beogradu. Želim da završim godinu što bolje, kako bih imao viši rang za narednu godinu - rekao je Međedović.

Duel Srbije i Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I biće odigran 14. i 15. septembra, dok žreb mečeva počinje u petak u 12 časova. Predstoji nam teniski spektakl u kojem će srpski asovi, predvođeni Đokovićem, tražiti put ka pobedi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45