• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

15.09.2024

15:43

Krajinović se emotivno oprostio od tenisa! Čeka me nešto lepo u budućnosti i radujem se tome! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Tenis

Krajinović se emotivno oprostio od tenisa! Čeka me nešto lepo u budućnosti i radujem se tome! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović zvanično je otišao u igračku penziju, nakon što je Srbija u Beogradu savladala Grčku u borbi za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa rezultatom 3:0.

Novak Đoković i Hamad Međedović su u dublu doneli odlučujući poen našoj reprezentaciji, koja je tako uspela da obezbedi povratak tamo gde i pripada u Svetsku grupu Dejvis kupa.

Nakon okončanja meča publici se obratio Novak Đoković, koji je na kraju ostavio poruku za Filipa Krajinovića.

Poslednja stvar, ono što je nama svima bitno, naš prijatelj Filip Krajinović se povlači iz tenisa zvanično i želeli bismo da ga pozovemo da mu odamo priznanje i zahvalnost za sve što je uradio za srpski tenis. Danas mu je poslednji dan profesionalne karijere i zaslužio je ogroman aplauz za trud koji je uložio - zaključio je Novak, a onda pozvao publiku da ovacijama pozdravi Krajinovića.

Nakon pozdrava od publike i sam Filip se obratio svima.

- Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima. Moram i za selektora nešto da kažem. Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam. Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajećete mi puno - poručio je za kraj emotivni Krajinović.

Foto: Starsportphoto

Filip Krajinović



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija